Scudo Sports

Team Sky forma üst M alt L beden, Yanlış beden seçimi

Tepki
7
3 Hafta önce aliexpress'ten aldığım formam bugün geldi. 1.70 boy ve 70 kilo olan birisi olarak Üst M beden alt L beden sipariş vermiştim. Altı büyün vermemin sebebi kilo fazlalığımın basen kısmında fazla olmasıydı. Korktuğum başıma geldi ve üst forma dar oldu :( Alt yine iyi ama üst forma dar. Biraz kilo vermek zorundayım :) Eğer almayı düşünen arkadaşlar varsa benim vücut ölçülerimle oranlayarak sipariş vermeleri iyi olur :)

(link)

Scudo
@Ali Taşcı

İlanda aşağıdaki tabloyu vermişler. Buradaki göğüs ölçüsüne göre vermenize rağmen mi olmadı? M için 94 cm diyor. Ölçtünüz mü?

http://i00.i.aliimg.com/img/pb/884/729/714/714729884_488.jpg

@Oktay Erkan

Aynı siparişi bir başka arkadaş vermiş. Onunki L ve biraz büyük geliyordu üzerine ben de ondan daha düşük vücut yapısana sahip olduğum için üstü M sipariş vermiştim. Ramazan sonrası formayı giymeyi düşünüyorum. O zamana kadar biraz kilo verirsem rahat olur :)

bu formalarda anlamadığım şey US $15.17 - 28.37 / piece demesi tayt 15.17 forma 28.37 mi

@Cem Bayıll

İkisini birden alırsanız 28,37 ama sadece üst veya alt alırsanız 15,17 dolar.

@Ali Taşcı

Anladım çok sağolun peki başka üründe US $15.00 - 28.50 / Set diyor bu nedir yine aynı mı bende almayı düşüüyorumda

@Cem Bayıll

Aynı dostum. Mesela bedenin altında kutucuklar var oradan seçimini yap. Sadece üst seçersen ona göre fiyat değişir. Takım olan kutucuğu seçersen fiyat değişir. 15-28 yazması ürünler seçime göre 15 ile 28 dolar arasında fiyat değişiyor demek.

@Ali Taşcı

tamam anladım çok sağol set ve piece takılmıştı kafama

Bende aldım TR'ye giriş yaptı üst L alt L Focus takım formasını aldım 1.78 boy 78 kilo bekliyorum hala ya tam olur ayda alt biraz sıkar ama mecbur 70 kiloya inmek lazım.

Ben L beden aldim cuk oturdu. Boy 175 kilo 77

Ben formayı M aldım o yüzden kilo vermem gerekecek kilo verirsem gayet güzel giyebilirim :) Bu arada sj4000'de aldım onu da tavsiye ederim herkese.

@Cem Bayıll

seçenekleri tıkladığında fiyatı yazıyor zaten fiyat kısmında.

sadece üst
sdece alt,
alt üst kısa taytlı
alt üst uzun taytlı gibi

bende 2 gün önce şundan aldım,heyecanla bekliyorum gelmesini,yorumları yazarım.
boy 1.76 ,kg 73

Beden L
Tayt XL aldım,.lastik sıkıyor 1 beden büyük alın taytı dedilerdi.

(link)

@Sinan Ş

benim siyah taytım var sadece birkaç forma almayı düşünüyorum verdiğiniz forma gayet güzelmiş alabilirim sadece formasını bulursam teşekkürler

Ortalama kaç günde geliyor acaba? Ben 2009 senesinde aldığımda 3 hafta sürmüştü hala aynı mı?

@Cem Bayıll

son birkaç senenin BMC formalarını çok begendim ben, bmc jersey diye aratırsan çıkıyor zaten,
Mesela aşağındakinde sadece forma seçeneği mevcut,siteden araştır daha uygunu çıkabilir.

(link)

(link)

bende almayı düşünüyorum arkadaşlar.
boy:167 kilo:75 hangi beden önerirsiniz ?

@muratyavuz

vücut ölçülerini tabloya göre yapın. Tablodakiler doğru. Bu arada ben formamı isteyen olursa satabilirim. üst M alt L. Takım olarak satıyorum.

52 kilo yum s aldim katusha tam geldi cinliler bizden kucukler ama zaten forma dedigin vucuda yapisir guzel oldu beden tablosuna gore alin mutlaka eger gercek forma istiyorsaniz olcudeki oranlara gore alin ama biraz bo derseniz 1 numara buyuk :)

Geri