Scudo Sports

Team Sky forma üst M alt L beden, Yanlış beden seçimi

ben vakti zamaninda foruma bu tarz bir inceleme yazisi yazmistim Ali hocam keske inceleseydiniz. Ben de sizin gibi normalde m beden giyen birisi olarak m beden team sky forma siparisi verdim ama malesef icine zor sigdim 74ten 68e dustum yeni yeni giymeye basladim ondan sonra tdf sari mayo ve trek factory racing forma siparislerimi L beden verdim cok rahat oldu ustume. Uzun lafin kisasi aliexpress uzerinden forma alacak arkadaslar 1 beden buyuk alin ki rahat giyebilesiniz :)

Scudo
@Sinan Ş

bu satışçı bana büyük yamuk yaptı.
ödemeden 2 gün sonra takip numarası verdi,hergün ptt'den takip ettim çıkmadı,sitede 3-10 gün içinde takip bilgisi çıkar diyordu,hadi dedim 10 günü doldurayım.
Yine çıkmayınca yazdım satıcıya,demezmi hala ana tedarikçiden ürünü alamadık falan,e dedim o zaman niye gönderdik diye kargo takip no veriyosun?
Kusura bakmayın, beklerseniz %5 indirimli gönderelim o zaman dedi,bekle dediği süre de 7-15 gün arası,dedim hacı bırak istemez,mıçtın hevesimin içine senin yüzünden 15 gün yok yere kaybettim.
Şimdi aynısını biraz daha pahalıya başka yerden sipariş ettim. :(

Sıkıntılı bi konu malesef. Ben de L beden forma almıştım 2 sene önce. Alt tam geldi üstü biraz bol oldu. Geçen ay da bundan yola çıkarak üst M alt L siparişi verdim. Bu sefer de tayt büyük geldi :D Eğer elinde M beden askılı IAM Cycling taytı olup L ile takas etmek isteyen olursa görüşebiliriz :)

ST21i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sinan Ş

günlerdir deli gibi beklediğim forma+tayt geldi veee nokta atışı,10 numara oturdu.

boy 1.76 ,
kg 72-73

bu üreticinin modeline göre forma "L" tayt "XL" aldım,tam oldu.
Tayt hakikaten çok sıkı,yani taytı da "L" alsaydım eger belimi çok sıkacaktı,"XL" benim bedene göre çok iyi oldu,silikon iç bantları sayesinde kayma da yapmıyor.
Çok memnunum,tavsiye ederim.Pedi de işte birkaç saat götürür,çok bişey beklememek lazım.

forma/tayt:
(link)

Kol ;
Bunu da nolur nolmaz diye "L" aldım ama keşke "M" alsaymışım,uzun geldi biraz.
(link)

üzerimde;
https://i.hizliresim.com/kZ9R0m.jpg

Şmdi bu ölçülerde BMC 2014 kırmızı modelini alacağım inş.

Ben de aliexpress'ten forma seti aldım. Fena sayılmaz ama merak ettiğim bir nokta var: Eğer aranızda orijinal takım forma seti ve aliexpress'ten alınan setlerden kullanan varsa, özellikle taytın ped kalitesini karşılaştırabilir mi ? benim 80-100 kmlik turlarımda ped bayağı rahatsız ediyor. orijinallerde de mi aynıdır ?

@Hasim Demirtas

tabiki aynı değildir,çinden çakma alınan 50-60 Tl lik forma setlerinde jel ped kullanılacağını hiç sanmıyorum.
En azından benimkinde yok,sünger ve içinde ince silikon gibi bişey var.

Şöyle örnek verebilrim decathlon'dan aldıgım tayt700'ün yanına bile yaklaşamaz bu aldıgım forma setindeki tayt pedi,artık daha kalitelileri siz düşünün.

(link)

@Sinan Ş

Bu taytı dün arkadaşım aldı. pede dokunduğumda daha kaliteli olduğu hissine kapıldım. denesin de memnuniyetini sorayım.

Geri