Ben de pompa ve gözlüğü tavsiye ederim.Ayrıca tekstil ürünlerini de fiyat performans açısından tavsiye ederim.
Arkadaşım kaskı ve eldiveni tavsiye ediyor.Yalnız kilit göründüğü gibi kibar bir şey değil.Çok sağlam ama çok da ağır.
pompam bi süre sonra contasından hava kaçırmaya başladı kask iyi fakat yazın terleme yaptı gözlük problemsiz kilidin bazen kilitlerken bastırarak anahtarı çevirmezsem kilitlemiyor
Cüneyt Bey bende specialized propero II var, o da terletiyor. Yani ter dışında bir sorunu yoksa, alınabilir.Çünkü fiyatı çok uygun.
Pompayı birkaç defa kullandım bir sıkıntı yok şimdilik.Kilidi hiç kullanmadım, çok ağır geldi bana.
Gözlük iyi ama çok buğu yapıyor haberiniz olsun. Fakat ben 3 aydır kullanıyorum. Bir de gece kullanımı için olan camlar şeffaf. Güneş henüz yeni batarken şeffaf camları taktığınızda pek güzel bir görüntü olmuyor.
Kilit de gayet sağlam ancak yanınızda taşımayı pek düşünmeyin. Aşırı derecede ağır. Fakat mesela çalıştığınız yerin yakınına bisikleti kilitleyecekseniz ve geceleri de kilidi orada bırakacak yanınızda taşımayacaksanız gayet güzel.
Pompa da güzel. Fakat içerisinde hiç hava olmayan yeni açılmış bir iç lastiği şişiremiyor galiba. Çok uğraşmama rağmen şişiremedim, fakat başka bir pompa ile hafif hava bastıktan sonra bu pompa ile şişirebildim.
Kaskı birçok kişi tavsiye ediyor, hiç kullanmadım ama kullananlar çok memnun.
Baş lambasını almayı ben de istiyorum ama bir tek onun için 6-7 lira kargo vermek istemiyorum.
Bu arada Tchibo nun Feine Milde kahvesi çok lezzetli, bisiklet aksesuarlarının yanında bir de kahve sipariş ederseniz pişman olmazsınız
Ben de ihtiyacim oldugu icin pompa ve gozluk ile fiyati uygun oldugu icin yedek bulunsun diye eldiven ve kaski aldim. Eldivenleri ve kaski hali hazirda kullanip da yorumu olan var mi?
Arkadaşlar ben geçen ay Tchibo'dan gözlük, pompa ve fonksiyonel sırt çantası aldım.
*Gözlük gayet kullanışlı, camları kolay takılıp çıkartılıyor, gözlüğün malzemesi oldukça esnek ve kırılmaya karşı dirençli. Herhangi bir kaza anında küçük parçalara ayrılarak size zarar vermeyeceği izlenimini veriyor ancak terleme buna bağlı olarak da biraz buğu yapabiliyor ancak rahatsız edecek seviyede değil bunu belirteyim. Benim görüşümü hiç engellemedi.
*Pompa güzel ama ben bu pompayı kullanırken çok zorlandım bazen taktığım sibop kısmından hava kaçıyor. Sanırım kayınca yerinden çıkıyor ve hava kaçırmaya başlıyor ve hava basayım derken hava kaçırıyorsunuz lastiğimizden
*En sevdiğim ürün ise çanta oldu. Hacmi gerçekten çok iyi; içerisine 2/3 kişilik çadırım ve uyku tulumum dahil birçok eşyayı sığdırdım. Üzerinde gergisi çok fazla böylece mat, uyku tulumu vs bağlayabiliyorsunuz. İç kısımdaki dolgulu kısım ise çanta ne kadar ağır olursa olsun baskıyı azaltıyor ve çok rahat olmasını sağlıyor çantanın. İçerisinde bir de yağmurluklu kılıfı var bunu da belirteyim.
Bence 3 ürün de alınabilir, pişman olacağınızı sanmıyorum, iyi forumlar
nişantaşı magazası yarım saat yürüme mesafesinde olmasına rağmen bitmesi riskini göze alamadığım için 1 adet siyah çerçeveli gözlükten sipariş ettim bakalım inş. iyi çıkar