Scudo Sports

tchibo'da km saati 14.90 ytl

Scudo
aletin özelliklerine tam anlamıyla bakamadım ama göz attığım kadarıyla wireless + ekran aydınlatması da mevcut...

@jackal_jeo

aldım monte ettim ama çalıştıramadım alet çalışıyor fakat vericiyi algılamıyor sanırım siz çalıştırabildiniz mi?

arkadaşlar km saatini monte ettim ama çalıştıramadım ona rağmen aletin özellikleri şöyle

-wireless
-güneş enerjili
- toplam km/mil
-toplam sürüş süresi
-günlük km/mil
-azami hız km/mil
-ortalama hız
-toplam sürüş süresi
-saat 12/24
-sıcaklık fh/C
-ekran aydınlatması
-Bakım hatırlatması için aralık belirleme
-anlık hızın günlük ortalama hızın altında yada üstünde oldugunu belirtme
-türkçe ayrıntılı kullanma kılavuzu

@enginayan

takarken dikkat etmek lazım, kullanın kılavuzunda belirttigi sekilde verici ile bilgisayar arasında 60cm 'den fazla uzaklık olmamalı

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Geçen sene alanların hepsinin saatleri bozuldu :S

@Hasan Çağrı

Bende de var bu tchibodan. Mıknatısla alıcıyı çok yakın tutmak gerekiyor. Yoksa okumuyor. Bu ara hep akşam sürdüm. Bir saat falan okudu sonra teklemeye başladı. Güneşte şarj oluyor mu onu denemedim henüz.

bende almıştım ve kısa bir sürede bozuldu.alacak arkadaşlara tavsiyem çok az bir farkla daha iyisini bulabilirler.araştırmanızı öneririm

merhaba, bende izmit'deki mağazadan aldım 2 hafta önce. bende ilk başta montaj sıkıntısı çektim, bi türlü tekerin döndüğünü anlamıyordu. meğerse çatala takılan vericinin pilini ters takmışım :p. normal giderken problem yok ama cihaz bisikletin durduğunu anlamıyor. misal bisikleti parkediyorum. çalınmaya karşı ana üniteyi alıp cebime koyuyorum. 10000 metrede cebime koyduğum cihaz yürüşümü bitirdikten sonra bi bakmışsın 20000 metre olmuş. ilk farkettiğimde cep tel ile aynı yerdeydi belkide ondandır dedim. bugün tel başka cepte ana ünite başka cepte olduğu halde baktım gene kat edilen mesafe artmış. galiba bu seferde çevredeki başka çeşitli radyo dalgası yayınlayan yerlerden etkilendi. keşke bi kapatma düğmesi olsaymış. o zaman bu sıkıntıyı yaşamazdım.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@%100BhTyR

vay canına! güneş enerjisiyle çalışan ve termometreli km saati. Oldukça işlevliymiş. Şekli de güzel gerçekten. İyi ki böyle şeyler böyle tanıdık mağazalarda satılıyo, yoksa bunu sağda solda 70-80ytlden aşağı fiyatta satmazlardı. Sevdim ben bu tchiboyu. Gözlük aldım gecen hafta, o da güzeldi baya.

tchibo gerçekten hoş bir yer. kahve içelim derken tonla enteresan şey görüyorsunuz. fiyata göre performans alıyorsunuz tabiki. ama gördüğüm kadarıyla aynı performansı başka yerlerde daha pahalıya alıyorsunuz. gözlük konusuna gelince 7 kusur liralık bir şey. uv filtreli camı kaliteli denemez, ama aynı gözlüğü dışarda 15 ytlden ucuza alamazsınız. bu gün alıcı gözüyle inceledim camlarda derece var gibiydi. yani gözlüksüz baktığınız bir nesne gözlükle bakılınca aynı yerde gözükmüyor. belkide benim kuruntumdur. o yüzden almayı düşünenler kendisi deneyip görse daha iyi olur. bunun dışında bu yol bilgisayarı sağladığı ölçüm imkanları ile gayet hesaplı elbette. ama şu radyoyu kapatmaması can sıkıcı. sırf bu yüzden bugün gördüğüm barometre, nem ölçer ve ısı ölçer olan bir ürünü almak konusunda 2. kez düşünmek zorunda kaldım. ama bisiklet kullanırken de kullanabileceğim bir trekking pantolonu büyük olmasaydı kesin alırdım. kum rengi, bol cepli, paçaları sıkılabilen, pantolon bacaklarını fermuarından ayırıp şort da yapılabilen bi şey 22 ytl idi. teflon kaplı olduğu için kir ve su tutmuyormuş yazdığına göre. benim gibi çalışırkende rahat rahat bisiklete binmek isteyenler için rahat ve ucuz bir çözüm. keşke uygun bedeni olsaydı.

Geri