tchibo gerçekten hoş bir yer. kahve içelim derken tonla enteresan şey görüyorsunuz. fiyata göre performans alıyorsunuz tabiki. ama gördüğüm kadarıyla aynı performansı başka yerlerde daha pahalıya alıyorsunuz. gözlük konusuna gelince 7 kusur liralık bir şey. uv filtreli camı kaliteli denemez, ama aynı gözlüğü dışarda 15 ytlden ucuza alamazsınız. bu gün alıcı gözüyle inceledim camlarda derece var gibiydi. yani gözlüksüz baktığınız bir nesne gözlükle bakılınca aynı yerde gözükmüyor. belkide benim kuruntumdur. o yüzden almayı düşünenler kendisi deneyip görse daha iyi olur. bunun dışında bu yol bilgisayarı sağladığı ölçüm imkanları ile gayet hesaplı elbette. ama şu radyoyu kapatmaması can sıkıcı. sırf bu yüzden bugün gördüğüm barometre, nem ölçer ve ısı ölçer olan bir ürünü almak konusunda 2. kez düşünmek zorunda kaldım. ama bisiklet kullanırken de kullanabileceğim bir trekking pantolonu büyük olmasaydı kesin alırdım. kum rengi, bol cepli, paçaları sıkılabilen, pantolon bacaklarını fermuarından ayırıp şort da yapılabilen bi şey 22 ytl idi. teflon kaplı olduğu için kir ve su tutmuyormuş yazdığına göre. benim gibi çalışırkende rahat rahat bisiklete binmek isteyenler için rahat ve ucuz bir çözüm. keşke uygun bedeni olsaydı.