Scudo Sports

Tchibo

Yanlış saymadıysam ben dahil 16 kişi alışveriş yaptı tchibo dan :)

Scudo
Haber verdiğiniz için teşekkürler.Ben de pompa ve kilit siparişi verdim.

@Tuncay K.
Yarın gelir heralde, 11.40ta çıkmış yola.

Benim kargo sabah 10 gibi geldi.

Gözlük; çok güzel görünüyor. Bir sorun olmadığı sürece kullanırım.
Pompa; kullanımı basit, ve oldukça da küçük. Tam olarak istediğim gibi.
Kilit; bunu kullanamayacağım çünkü ben sele borusunu fazla yükseltmiyorum. 1 karış mesafe ancak var ve oraya kilidi taktığımda frene temas ediyor. Sele borusuna sardığımda bol geliyor. Kadronun ortasına da suluktan dolayı sığmıyor. Pek kullanamayacağım gibi, ancak en azından evin yakınlarına bıraktığımda kullanabilirim. Çokta ağırmış. Ben daha hafif ve biraz uzun bir kilit daha alacağım. En azından gün içerisinde bir yere bırakmam gerektiğinde caddenin ortasında kilidi kesmeye çalışacak pek kimse çıkmaz.

Benim de sele, kilit, pompa ve kask elime ulaştı sabah saatlerinde. Yurtiçi Kargo'yu birkaç defa şikayet etmiştim, ertesi güne sarkıtıyorlar bilerek diye. Merkez uyarınca yine düzeldi, bakalım ne zaman bozacaklar. :)

Kask harika. Hani 30 liralık kask diyemez kimse. En az 70-80 liralık bir kask bu. Arkadaki aydınlatması 3 farklı modda yanıyor. Kafada çok iyi duruyor ve oturma konusunda hiç sıkıntı yok. Çene altı kısmında acıtmaması için yumuşak bir parça var. Ayrıca kask içindeki ufak cırt cırtların yedekleri mevcut 4 minik parça halinde. 8 farklı dilde kullanma kılavuzu da yuh dedirtti. :D Renk deseniz, o da nefis. 30 liraya aldığıma inanmam herhalde bir süre. :D

Pompa yazıldığı gibi, kompakt fakat bir sıkıntısı var; kadroda dik boruya vidalarla sabitlemek mümkün görünmüyor. Yan takmak zorunda kalıyorsunuz ya da ben beceremedim. Bu şekilde az da olsa rüzgarı engeller gibi geliyor, bilemedim.

Kilit söylendiği gibi çok ağır ve büyük. 1 kilodan fazla kesinlikle. Ayrıca görsellerde belirtildiği gibi kıvırarak falan takmaya çalışırken kas yaparsınız, o derece zor. Çantanızda falan taşıyacaksanız amenna fakat başka türlü bu kilitle yola çıkılmaz. Kalitesine laf yok, bu fiyata çer-çöp satıyorlar ama cidden motosiklet kilidi gibi bir şey. :)

Sele ise klasik jelli sele. Bu fiyata daha iyisi imkansız. Şık ve kompakt. MTB'den yol bisikletine kadar, hepsine gider, o derece estetik tasarlanmış. Kaçıranlar üzülecek hepsi için. :)

Bu arada Ankara'da olanlar icin soyluyorum cepa tchibo da ve ankamall tchibo da da var ürünler.. hatta cok olmasa da 1-2 spor sort ve ust giyim de kalmıs, ve onlar da indirimde..
dün ikisini de gezdim ve alısveris yaptım oradan biliyorum =D

@Özgür Kılınç

link verebilirmisiniz bende gözlük almak istiyorumda. :D

@Çağlar İLİ
O taytlarda ped yok ama. Koşu, yürüyüş vs için daha uygun sanırım.

Giresun'a hâlâ gelmedi, şuan Samsun'da ama kargoyu sorduğumda pazartesiye kalır dediler.
Bunlar da bozdu işi. Öncedek cuma günü sipariş verdiğim şey cumartesi elimde olurdu...

@Yunus Emree

Aynı mesafedeki kargonuz her zaman ertesi gün elinize ulaşıyordu ise, Yurtiçi Kargo çağrı merkezini arayıp şikayet edin. Dönüş yapıyorlar. Fakat 250 kilometre ve üzeri mesafede 1 günde ulaştırma garantisi yok, onu da söyleyeyim.

@ahmetcan44

Kargo 12.20 gibi samsundaydı ve 18de buraya geldi. Ama ben alıp gitmedim. Yorgun olduğum için uğraşmak istemedim.

Ben de 1 tane pompa aldım, kilit alacaktım kalmamış. Teşekkürler :)

Kilit için üzülmeye değmez, bildiğin soba borusu diyeceğim abartı olacak.Görsellerle ilgisi yok.1,5 kg'a yakındır.
Pompa güzel, ben de vardı ama bu da hoşuma gitti, gösterge, alüminyum vs. Tavsiye ederim.

Tayt siparişi verdim c.tesi bakalım ne zaman gelecek ??

Geri