Benim de sele, kilit, pompa ve kask elime ulaştı sabah saatlerinde. Yurtiçi Kargo'yu birkaç defa şikayet etmiştim, ertesi güne sarkıtıyorlar bilerek diye. Merkez uyarınca yine düzeldi, bakalım ne zaman bozacaklar.
Kask harika. Hani 30 liralık kask diyemez kimse. En az 70-80 liralık bir kask bu. Arkadaki aydınlatması 3 farklı modda yanıyor. Kafada çok iyi duruyor ve oturma konusunda hiç sıkıntı yok. Çene altı kısmında acıtmaması için yumuşak bir parça var. Ayrıca kask içindeki ufak cırt cırtların yedekleri mevcut 4 minik parça halinde. 8 farklı dilde kullanma kılavuzu da yuh dedirtti.

Renk deseniz, o da nefis. 30 liraya aldığıma inanmam herhalde bir süre.
Pompa yazıldığı gibi, kompakt fakat bir sıkıntısı var; kadroda dik boruya vidalarla sabitlemek mümkün görünmüyor. Yan takmak zorunda kalıyorsunuz ya da ben beceremedim. Bu şekilde az da olsa rüzgarı engeller gibi geliyor, bilemedim.
Kilit söylendiği gibi çok ağır ve büyük. 1 kilodan fazla kesinlikle. Ayrıca görsellerde belirtildiği gibi kıvırarak falan takmaya çalışırken kas yaparsınız, o derece zor. Çantanızda falan taşıyacaksanız amenna fakat başka türlü bu kilitle yola çıkılmaz. Kalitesine laf yok, bu fiyata çer-çöp satıyorlar ama cidden motosiklet kilidi gibi bir şey.
Sele ise klasik jelli sele. Bu fiyata daha iyisi imkansız. Şık ve kompakt. MTB'den yol bisikletine kadar, hepsine gider, o derece estetik tasarlanmış. Kaçıranlar üzülecek hepsi için.