Scudo Sports

Tchibo spor gözlük 14.90 değiştirilebilir 3 cam

Teşekkür ederim Barış Bey herhalde sonuncuyu ben aldım :D

HTC Wildfire s cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Scudo
benim gözlük geldi.fena birşey değil 50-60tllik gözlük ayarında

Tam olarak kaç günde geldi?

HTC Wildfire S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kaçırdık dün bi türlü karta para yatırmadım üşengeçlikten kaçırdık :)
tchibo da stoklar çok az oluyor
birde sıcak fırsat olarak forumdalarda paylaşıldımı anında bitiyor

İzmit Mağazası'ndan alırım diye bugünü bekledim. İnternet'te bitmiş, İzmit Magazası'na da gelmemiş. :( O kadar da ihtiyacım vardı, aylardır gözlük arıyordum. Nasip...

Üzülmeyin arkadaşlar o kadar da süper bir şey değil
ucuz gerçekten ama gözlük sonuçta önemli bir şey biraz iyi olmalı

@sezer16

Çin Malı mı diyorsunuz yani? :D

Tchibonun bir çok ürünü zaten çin malı arkalarını okuyun görürsünüz zaten
gözlüğü bilmiyorum ne malı olduğunu muhtemelen öyle
bir arkadaşımda vardı ordan biliyorum kalitesini ama fiyatı iyi gerçekten
belli bir süre sonra tekrar tedavülde olur merak etmeyin satış politikaları böyle o adamların az sayıda çıkıyor sonra başlıyorsunuz tchibo sitesini izlemeye aman bir daha kaçırmayayım diye istedikleri bu zaten...

@Tahir Keskin

ıphone da çin malı ona bakarsanız bence gayet güzel 3 değiştirilebilir cam ve 15 tl kalitesiz birşeyde değil

@alperK

Kullanıyor musunuz?

@Tahir Keskin

bugün denedim gayet güzel.
Bu gözlük 89/686/EWG ve EN 1836: 2005 + A1:2007 standartlarına uygundur.
TCM
Tüm Tchibo ürünleri, TCM (Tchibo Certified Merchandise) damgası taşır ve bu damga en yüksek kalitede üretimin garantisidir. Her ürün için yapılan yoğun kalite testleri haricinde, ayrıca tüm Tchibo oyuncakları, çok sıkı güvenlik şartları gerektiren European Norm 71 standartlarına göre defalarca test edilir.

Tükenmiş :(

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim gözlüğüm az önce geldi, çokta beğendim :) gözlük ve değişebilir 3 camı , boyun ipi, muhafaza kutusu, temizleme bezi de beraberinde geldi. paylaşım için çok teşekkür ederim

Biraz önce kargoyla geldi...3 cam ve kılıf haricinde sanırım temizleme bezi ve gözlük boyun ipi de mevcut. Merida'nın gözlüklerini de görmüştüm. Bana göre tabi oldukça güzel gözlük. Süperrrrr...15 tl daha ne olsun. :D

başlık açıldığı günün gecesi ürünü almaya çalıştım fakat kart ödemede hata verdi ,yarın hallederim demiştim stok bitmiş , bendeki şans da bu :agla:

Geri