Scudo Sports

Tchibo panço yağmurluk

OMER M.

Üye
Tepki
9
Arkadaşlar bu gün tchıboda panço yağmurluk gördüm nefes alan reflektörlü dizleri örten brooks tarzı yağmurluk hemen aldım 60 tl çok güzel bence kaçırmayın brooks yağmurluğu 300-400 tl arası bu bedava ona göre.

Yanlız birde tchıboda
(link) vardı nefes alan kumaş clımapor sitesinde zaten var özellikleri bunula bisiklet performans olarak sürülürmü acaba teri etkin bir şekilde dışarı atarmı sizce.

Scudo
benim de alma isteğim var ama biraz kararsızım internet üzeriden alacagım soyle gözle görüp elle tutsam belkı çoktan almıstım :)

uzun zamandır aklımdaydı yazdın hatırlattın sağol şimdi aldım bir tane mavi :) bide yağmur pantolonu aldım o da 60 lira, kışlığı çıkardım sayılır :) bir tek aliexpresten uzun alt üst takım almak kaldı

serkanoz yağmur pantolonu nasıl terletmıyor mu acaba 25 km gidersem terlemezmiyim

daha yeni sipariş verdim cumaya gelir haftasonu denerim inş, en kötü doğa yürüyüşlerinde kullanırım bisiklette olmazsa
(link) ürün bu inceleyin isterseniz

Panço ben de aldım ama. Henüz test edemedim. Yağmurda ve yolda test edelim anlarız bakalım.

hocam o panço yağmurluğun linki var mı ? mail attım tchiboya tekrar satın diye geri dönmediler...o yağmurluk 60 liraya çok ucuz kaçırmayın ben almıştım iade etmiştim :D

kardeşim çok teşekkür ederim şuan siparişi verdim...Niye iade ettim 100. yıl çanakkale şehitlerini anma etkinliğine katılmıştım çanakkaleye tam o ara sipariş vermiştim maddi olarak sıkıntıya düşerim diye iade etmiştim ancak çok pişman olmuştum...Vaude den falan hiç bir eksiği yok gayet kaliteli ve güzel :D

@Turker.E
Rica ederim. Sevindim yakaladığımıza. Ya uzun yolda performansta falan sıkıntı yaşarmıyız diye merak ediyorum. Yani sürüşü engeller mi, paraşüt etkisi yapar yavaşlatır mı?

hocam ben bunu daha çok okul , ev ve çarşıya giderken giymek için aldım...performans sürüşleri için uygun değil...

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Gerçi yağmurda bir yere kadar hızlanılır. Islatmasın yeter:)

Bende birşey sandım o para buna verilmez git bir yapı markete orda var bunlardan bi dünya 5,10 tl bişey bunun her tarafı açık rüzgarda bu adamın tepesine çıkar sadece baş kuru kalır

hocam nasıl bir şey bekliyordunki? brooksun var aynı benzer yapı 300 liradan başlıyor, panço bu yani, sadece bisiklettede kullanma doğa yürüyüşü ve aktivitelerde de kullanabilirisn fiyatı piyasaya göre çok uygun

ürün tükenmiş arkadaşlar kaçıranlar takipte kalsın...

Yağmur pantolonundan @Saim Karagöz almıştı. Kendisinin fikrini alabiliriz müsaitse.

dechatlondaki panço.. (link)

@Tahir Keskin
Yağmur pantolonu olarak dechatlondan b'twin kullanıyorum hava almadığı için terlemeye yapıyor bir nevi terleme eşofmanı :)

@Tahir Keskin
İşe gelip gitmek için almıştım. Kalıp biraz bol kesim olduğu için bir sıkıntı yaşamadım. Su sızdırmıyor. Amacına uygun bir pantolon.

arkadaşlar bu ürünün benzeri decathlonda da var , pazarda da var 1TL'den başlıyor yukarı çıkıyor...Ancak bunun en güzel özelliği pançonun içinde 2 tane lastik var ellerinizi bu lastiklerden geçirip pançonun uçmasını engelliyor yolda giderken..Aynı zamanda bel çantası gibi kullanabiliyorsunuz..Bu ürünün en uygunu VAUDE markasında bisiklet gezgininde 120TL'ye satılıyor...

https://ws2-media2.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MATCH_MAIN_ALT_5-IMPORTED/b410f84c6b032f23/panco-yagmurluk.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atacan
Geri