Scudo Sports

Tchibo 2014 katlanır bisiklet

gokhan.gursel

Daimi Üye
Tepki
197
Tıpkı 2013 yılında olduğu gibi bu sene de Tchibo katlanır bisiklet satıcak arkadaşlar, geçen senn dahon a fason ürettirdiği göbekten 3 vitesli model getirmişti bu senede görünen o ki 3 göbekten vitesli bir model getirecek görünüşe göre o da dahon üretimi fiyat 1299 lira
katlanır bisiklet almak isteyenlerin incelemesini tavsiye ederim.

Scudo
Katlanabilir bisiklet sevdam, geçen sene Tchibo sitesindeki bisikleti görmemle başlamıştı :)
Alman sitesinde, modeller görünüyor. Donanim olarak eksiksiz görünsede ağırlık 16 Kg dediği için beni aşan bir model oldu şimdiden :)
(link)

http://media1.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_HD_1-IMPORTED/4a51430b1dc29df2/alu-faltrad.jpg

• Beğen
Tepkiler: Vahap Demir
Yakından da gördüm.
Oldukça başarılı.

Ancak Tchibo, diğer ürünlerindeki fiyat/performans başarısını bisikletlerinde gösteremiyor bence.

Aynı fiyata (hatta biraz daha ucuza) Dahon VYBE C7A varken bunu almanın herhangi bir esprisi var mı?

Dağ bisikletinde de durum aynı, bisiklet işinden anlamadıkları için üretici firma abuk subuk bir maliyet çıkarmış tchiboya. Bu fiyatlarla ellerinde kalacak gibi görünüyor, şahsen kimseye tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
ülkemizde özgürce herşeyi bulabilmenin huzuru içinde bir seçenek olarak değerlendirilebilir ama ağır ve pahalı.

Bence alınabilir. Fiyatına bakınca da makul gözüküyor.

evet ağırlığı 16 kilo biraz yüksek ama üzerindeki donanımlara bakarsak bunun nedenleri görülebilir
- göbekten vites sistemi
- jel sele
- ön dinamo
- sele borusu
- zincir muhafazası
bence ağırlık makul ayrıca dahon ve tern katalog ağırlık verileri bence gerçeği yansıtmıyor hesaplamalarda aksesuarları hasaba katmıyorlar.
maliyete gelince belli ki dahon üretimi bir model (patentli sistemler var) göbek vites ve ön dinamolu bir dahon u bu fiyata alabileceğinizi zannetmiyorum

bırakın biraz stoklarında dursun,
kampanya döneminde yakalayan olursa 200 tl daha ucuza alabilir.

Ben dün baktım. Bence de çok ağır. Mağazada bakmadan sipariş etmeyin bence.

tchibo çok garip 14 tlye aldığım gözlük 36.90dan sattı 20 tlye aldığım pompayı 25tlden sattı.araştırmadan almayın

Arkadaşlar Tchibo için "CV8R191C" indirim kuponu var, sepette %10 düşüyor 1160'a geliyor katlanır. Ağırlığını sorun etmeyen varsa bu özelliklerde (Göbekten vites, dinamo, lamba vs.) bu fiyata bulmak zor.

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
Şu an indirime girdi 1100TL. İyi fiyat sanırım alsam mı acaba 2. bisiklet olarak

3 vitesli ve kalitesi belli olmayan bir ürüne 1100tl vermek yerine piyasada aynı fiyata neler alınır.
Bence forumu biraz daha okuyun

benim ağır bi dağ bisikletim var... bu ondan da ağırmış :D

katlanır bisiklet dediğin 1-hafif olmalı 2- pratik olmalı 3-zinciri kapalı olmalı (bi de kayışlı bi model görmüştüm, o da süperdi) -- cici bici kıyafetlerle sürücez heralde :D

ben şahsen bu bisikleti almayı düşünmeyi bile düşünmem...

1099 Lira'ya da satamıyorlar. Ben çok beğenmedim açıkçası...

3 vites ile 7 vites arasında pek fark olmuyormuş diyorlar doğru mudur ??

Geri