Scudo Sports

Tchibo 2014 katlanır bisiklet

Göbekten 3 vites ile Normal 7 vites arasında fark olmadığını duydum. Yoksa göbekten 7 vites olsa çok daha iyi olur :)))

Scudo
ben hala bu bisiklete pozitif bakanlardanım ağırlığının aksesuarları (entegre dinamo, archer vites sistemi, bagaj, aydınlatma) ile beraber makul olduğunu düşünüyorum
kullanılan göbekten 3 vitesli sistemi kullanan bir arkadaşımın (dahon ciao) bir şikayeti yok
kapalı sistem sayesinde vites kirden tozdan sudan uzak duruyor
bende 7 vitesli bir katlanır var (dahon vitesse) zaten çoğunlukla üç vitesi kullanıyorum 1, 5 ve 7
her sene yağ sökücü ile yağını söküp tekrar yağlıyorum
3 vitesli ya da 7 vitesli olması benim adıma bir kriter değil

Dün Tchibo' da yine yakından inceledim ama binemedim bisiklete. Daha önce izin vermişlerdi test sürüşü için ama sele borusu arızalıydı binememiştim. Dün baktım tekrar getirmişler, bir heves koştum ama ne göreyim ! Aynı arızalı bisiklet !

Gökhan Bey size katılıyorum. Gayet sağlam, oturaklı bir bisiklet. Ağırlık konusuna gelirsek, çoook uzun zamandır kullandığım hala kullanmakta olduğum Alman markası Winora bisiklet 20 kg üzerinde. Bisikletimi yıllardır her seferinde bodrumdan giriş katına kaldırarak taşımaya - indirmeye alıştım. Dolayısıyla bu katlanırı almaya kalksam sorun olmaz :D Yine de Dahon MuP 8 filan da düşünmüyor değilim tabii. Bisiklet ne kadar hafif olursa hız ve rahat yokuş çıkma konusunda önde olur sanırım.

Tchibo' da bir bisiklet alana ikincisi % 50 indirimliymiş. Almayı düşünenlere duyurulur :)

Bilmem ki ? Garantisi filan kaç yıl ? Görevliler pek bilgisiz.
Ancak yanılmıyorsam bu bisikletin kadrosu ve maşası alüminyum. Yani ömür boyu paslanmaz.
Ben sadece ağırlığına takıldım 16 kg :( Bu kadar ağır olmasaydı alırdım sanırım.

ben tilt 7 inceliyorum son zamanlarda o da site de 13.5 klio diyor. sele yok. zincir yerine kayış. bilemiyorum bana parçalarına bakarak makul bir ağırlık gibi geldi. ama resimlerde sadece önde fren görünüyor. sanırım kontra pedal.

Kontra pedal derken ? Pedal freni var bisikletin. İkisi aynı şey sanırım ?
V fren ön tarafta, arkada pedal fren.
Evet ağırlık normal ama ben hafif bir bisiklet arıyorum. Benim emektar neredeyse 20 kg filan çünkü :p
Ayrıca benim bisikletin bagajı hep dolu oluyor. Termos, aburcubur, cüzdan...

Tilt serisini beğeniyorum ben de ama tasarım ve dayanıklık açısından sanırım Dahon bir adım önde.

Kahveciden bisiklet alınmaz. Kimin yaptığı belli değil üstelik 16 kilo. Şöyle düşünün Salcano araba yapsa biner miydiniz ??

Menteşeler, katlanma mekanizması Dahon diye biliyorum. Ön yargılısınız biraz. Görüp test ettiniz mi bu bisikleti ?

TCHIBO'nun katlanır bisikletini ortak almak isteyen var mı? İkinciye %50 indirim + %10 indirim ve avantajx iadesiyle 700 TL civarına geliyor. İstanbul bakırköy tarafındayım. Ya ben taksitli alırım 700 TL'yi nakit olarak bana verir bisikleti elden teslim ederim ya da o alır ben nakit olarak veririm her iki türlü de bana uyar.

(link)

Demek herkes indirimi bekliyormuş bu bisiklet için :D

Geri