198 boya 70-75 kilo bandında seyrediyorum. 60-65 civarındayken aliexpress ürünlerinde M tercih ediyorken şuan ki kilom ile L tercih eder oldum. Alt ve üstte sıkıntısız kullanıyor. Üst tarafta göbek yada her hangi bir yağlı etli alan olmayınca bol kalıyor öne eğilince hafif toplanıyor ama boydan dolayı daha iyi olur. Daha önce aldığım 2 ürünün satıcısı iptal olmuş. Özellikle bir tanesinden çok memnunum, son aldığım biraz üzerimde oynuyor. Şehir içinde giyip giymemek size kalmış. 5 akşamdır dışarı çıkıyorum 16-20km arası yapıyor. 2 gün taytsız çıktım hafif sol kemikte acı oldu (zayıflıktan dolayı doğrudan kemiği selede hissediyorum) Bugün tayt ile çıktım 24km yaptım çok rahattı.
Alt görseldeki ralvpha olandan çok memnumum, mağaza kapanmış büyük ihtimal çakma mal muhabbetine kapatıldı.
Ben (link) için kapanır derken o hala açık. Buradan da bir alt-üst set, bir tane de uzun kollu kışlık olandan aldım. Şehir içi normal şort veya pantolon altına giyilen iç çamaşırı olan tipte modellerden de kullanabilirsiniz.