Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Kalınlığı nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama Decathlon'un giriş seviyesi pedli şortundan ((link) eski modelinden) ferah.
Decathlondakı kardıyo 120 olanı aldım bugünde. Lcw ye göre daha ince ve iyi duruyor ama deneme fırsatım olmadı. Yan kısımlarıda delikli havadar

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
185 68 boy kiloya sahibim şehir bisikletim var yeni başladım ama tayt da almak istiyorum sizce bir sorun olur mu? şehiriçi kullanımda tayt giysem. ve önerilerinizi alabilir miyim

Kısa mesafelere tayt değilde pedli şort kullanıyorum şehir içi tayt pek iç açıcı değil afganistan da ama uzun mesafe ve dağ tırmanışların da tayt.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
185 68 boy kiloya sahibim şehir bisikletim var yeni başladım ama tayt da almak istiyorum sizce bir sorun olur mu? şehiriçi kullanımda tayt giysem. ve önerilerinizi alabilir miyim
198 boya 70-75 kilo bandında seyrediyorum. 60-65 civarındayken aliexpress ürünlerinde M tercih ediyorken şuan ki kilom ile L tercih eder oldum. Alt ve üstte sıkıntısız kullanıyor. Üst tarafta göbek yada her hangi bir yağlı etli alan olmayınca bol kalıyor öne eğilince hafif toplanıyor ama boydan dolayı daha iyi olur. Daha önce aldığım 2 ürünün satıcısı iptal olmuş. Özellikle bir tanesinden çok memnunum, son aldığım biraz üzerimde oynuyor. Şehir içinde giyip giymemek size kalmış. 5 akşamdır dışarı çıkıyorum 16-20km arası yapıyor. 2 gün taytsız çıktım hafif sol kemikte acı oldu (zayıflıktan dolayı doğrudan kemiği selede hissediyorum) Bugün tayt ile çıktım 24km yaptım çok rahattı.
Alt görseldeki ralvpha olandan çok memnumum, mağaza kapanmış büyük ihtimal çakma mal muhabbetine kapatıldı.
Ben (link) için kapanır derken o hala açık. Buradan da bir alt-üst set, bir tane de uzun kollu kışlık olandan aldım. Şehir içi normal şort veya pantolon altına giyilen iç çamaşırı olan tipte modellerden de kullanabilirsiniz.

Dosyalar

• 1657322686189.png
    1657322686189.png
    34 KB · Okunma: 37
Şunların tasarımıda guzelmıs
Lütfen seçim yapmama yardım et!
TRY 153.70 44%OFF | Yeni bira binicilik kulübü Vintage bisiklet Jersey seti Retro bisikletçi giysisi yol bisikleti gömlek takım elbise bisiklet önlüğü şort MTB Ropa Maillot
(link)

Şunların tasarımıda guzelmıs
Lütfen seçim yapmama yardım et!
TRY 153.70 44%OFF | Yeni bira binicilik kulübü Vintage bisiklet Jersey seti Retro bisikletçi giysisi yol bisikleti gömlek takım elbise bisiklet önlüğü şort MTB Ropa Maillot
(link)
Biraz fazla edgy tasarımlar.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
198 boya 70-75 kilo bandında seyrediyorum. 60-65 civarındayken aliexpress ürünlerinde M tercih ediyorken şuan ki kilom ile L tercih eder oldum. Alt ve üstte sıkıntısız kullanıyor. Üst tarafta göbek yada her hangi bir yağlı etli alan olmayınca bol kalıyor öne eğilince hafif toplanıyor ama boydan dolayı daha iyi olur. Daha önce aldığım 2 ürünün satıcısı iptal olmuş. Özellikle bir tanesinden çok memnunum, son aldığım biraz üzerimde oynuyor. Şehir içinde giyip giymemek size kalmış. 5 akşamdır dışarı çıkıyorum 16-20km arası yapıyor. 2 gün taytsız çıktım hafif sol kemikte acı oldu (zayıflıktan dolayı doğrudan kemiği selede hissediyorum) Bugün tayt ile çıktım 24km yaptım çok rahattı.
Alt görseldeki ralvpha olandan çok memnumum, mağaza kapanmış büyük ihtimal çakma mal muhabbetine kapatıldı.
Ben (link) için kapanır derken o hala açık. Buradan da bir alt-üst set, bir tane de uzun kollu kışlık olandan aldım. Şehir içi normal şort veya pantolon altına giyilen iç çamaşırı olan tipte modellerden de kullanabilirsiniz.
o zaman ben L mi tercih edeyim sizce?

Selamlar,

şu 2 tayt arasında kaldım arkadaşlar.
Kullanan tavsiye edecek olan var mı ?
Bütçem Max 500TL.

(link)

(link)

Selamlar,

şu 2 tayt arasında kaldım arkadaşlar.
Kullanan tavsiye edecek olan var mı ?
Bütçem Max 500TL.

(link)

(link)

Yol bisikleti kullanıyorsanız RC100, diğer tip bisiklet kullanıyorsanız Rockrider.

Yol bisikleti kullanıyorsanız RC100, diğer tip bisiklet kullanıyorsanız Rockrider.
Teşekkürler,
onun da XL bedeni kalmış, boya 1.81 kilo 95. şuan olur ama zayıflayınca daraltamayız sanırım :)

Yol bisikletinde kullanmak için forma arıyorum tr den alışveriş yapabileceğim ürün mağaza önerebilir misiniz?
Boy 174, kilo 69

Yol bisikletinde kullanmak için forma arıyorum tr den alışveriş yapabileceğim ürün mağaza önerebilir misiniz?
Boy 174, kilo 69
Yerli firmalardan almak istiyorsanız,en iyisi sora tekstil ve jordanred firmalarıdır,özellikle sora tekstil kullanım amaçlarınıza ve hedeflerinize uygun (başlangıç seviyesi,pro seviye) her kategoride ürün sunuyor,beden tablolarından ve direk iletişime geçerek siparişlerinizi verebilirsiniz.Dechatlon da alternatifler arasında değerlendirilebilir.

Boy 174, kilo 69
Kullandığım 2 forma var biri Kipeo marka diğeri Jordanred.
Sitelerine bakabilirsin, bir de decathlon aldığım t-shirt var. Onun bel kısmı tutmuyor açılıyor sürekli.

Ama diğer 2'si güzel

• Beğen
Tepkiler: awakening
Terleme olmaması adına tercihen pedli/pedsiz şort önerilerinize ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Kış geliyor, her ne kadar evde trainer kullansak da yine de en azından hafata 1-2 defa dışarıda sürüş yapma niyetindeyim. Kışlık taytım yok, bugün decathlon a tayt bakmaya gittiğimde aşağıda linki olan ürünü gördüm, acaba kış sürüşleri için içime yazlık taytlarımdan giyip üstüne bunu mu giysem diye düşündüm. Çok mu terletir bilemedim. Sonuçta yol bisikletinde mtb ye göre çok daha yüksek kadans pedal çeviriyorum.

(link)

(link) da tercih edebilirisiniz ayaklarıda kapabiliyor biraz kaba ama

• Beğen
Tepkiler: kyucel
Kış geliyor, her ne kadar evde trainer kullansak da yine de en azından hafata 1-2 defa dışarıda sürüş yapma niyetindeyim. Kışlık taytım yok, bugün decathlon a tayt bakmaya gittiğimde aşağıda linki olan ürünü gördüm, acaba kış sürüşleri için içime yazlık taytlarımdan giyip üstüne bunu mu giysem diye düşündüm. Çok mu terletir bilemedim. Sonuçta yol bisikletinde mtb ye göre çok daha yüksek kadans pedal çeviriyorum.

(link)
Öyle bir pantolon alacağınıza direk şöyle (link) kışlık bir tayt alsanız daha iyi olmazmı,hem üstüste iki parça giyinmektense böyle bir tayt daha rahat hareket etmenizi sağlar,tespitinizde doğru bu arada kadansınız fazla olacağından muhtemelen içinize giydiğiniz tayt pantolonda yıpranmalara sebep olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: by0ne ve kyucel
Merhabalar

2 tayt arasında kaldım . La Passione markasını çok duymadım fakat güzele benziyor. Castelli tayt ı çok gördüm. Tavsiye eder misiniz? Normal Havalarda kullanacağım uygundurlar galiba . (Link paylaşamıyorum adlarını yazdım ürünleri.)
La Passione Prestige Midweight Tights Black ve Castelli Entrata Bibtights

Merhabalar

2 tayt arasında kaldım . La Passione markasını çok duymadım fakat güzele benziyor. Castelli tayt ı çok gördüm. Tavsiye eder misiniz? Normal Havalarda kullanacağım uygundurlar galiba . (Link paylaşamıyorum adlarını yazdım ürünleri.)
La Passione Prestige Midweight Tights Black ve Castelli Entrata Bibtights
Castelli Entrara Bibshorts kullanıyorum, ondan önce Çin malı bir taytım vardı. Castelli'ye geçince, bulutların üstünde oturuyor hissi oluştu resmen :D Entrata'da "KISS Air2 " ped var ama imkan varsa, daha üst seviye olan " Progetto X² Air Seamless " ped kullanan bir Castelli alın bence, çok daha rahatmış. Ben bir sonraki taytımı kesinlikle " Progetto X² Air Seamless " pedli alacağım.

Geri