Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Taytını kullanmadım ama Shimano S-phyre armwarmer ve Shimano kask içi termal ve rüzgar kesici şapkalarım var. Bana sorarsanız Shimano sadece bildiği işi yani vites ve fren sistemini yapsın. Tekstil ürünleri çok başarısız. Yine Shimano S-Phyre gözlüklerim var. Çok indirimli aldığım için fiyatına göre lafım yok ama tam fiyat versem üzülürdüm.

Scudo
Merhabalar,

Bu 2 taytı kullanıp deneyimleyen var mı ?
1.78 boy, 89 kiloyum. Beden tavsiyesi de alabilirim :)
(link)

(link)
Kendi sitesindeki ölçülerine göre alırsanız iyi olur.

Boya göre kilo biraz fazla olduğu için "height" kısmına bakarak almayın. Hip ve tigh bölgeleri için en uygununu alın.

Mesela boyunuza göre M beden almanız gerekiyor olsa da normalden fazla kilonuz olduğu için muhtemelen M beden kalçadan ve uyluktan sıkacak. L/XL olur diye tahmin ediyorum ama siz de ölçülerinizi alın ona göre değerlendirin. XL'de boydan çok uzun olacağı için dizlerinizin üzerini kapatabilir belki iç bacak boyunuz vücudunuza göre kısaysa.

(link)

1750336762724.png

Merhabalar,

Bu 2 taytı kullanıp deneyimleyen var mı ?
1.78 boy, 89 kiloyum. Beden tavsiyesi de alabilirim :)
(link)

(link)
Benimkisi sorunuz hakkında değil. Umarım farkındasınızdır sorduğunuz tayların birtanesi yazlık diğeri kışlık. Belki farkında olmamışsınızdır diye yazmak istedim 😀

177 cm boy 74 kiloyum, tüm markalarda XL beden alıyorum, tam oluyor. Fikir vermesi açısından...

Farklı markalardan XL tayt (Castelli, ALE, Rapha sırasıyla) fotoları da atayım, zira "abi sen incesin nasıl XL oluyor" diyenler var :D Sora'da da XL giyiyorum

328085 dosyayı görüntüle

328086 dosyayı görüntüle

328087 dosyayı görüntüle

Teşekkür ediyorum hocam, O zaman XL bakayım ben de
Benimkisi sorunuz hakkında değil. Umarım farkındasınızdır sorduğunuz tayların birtanesi yazlık diğeri kışlık. Belki farkında olmamışsınızdır diye yazmak istedim 😀
Evet şimdi farkettim, ama alt tarafta açıklamada tüm mevsimleri yazmışlar, teknoloji olarak.
Kendi sitesindeki ölçülerine göre alırsanız iyi olur.

Boya göre kilo biraz fazla olduğu için "height" kısmına bakarak almayın. Hip ve tigh bölgeleri için en uygununu alın.

Mesela boyunuza göre M beden almanız gerekiyor olsa da normalden fazla kilonuz olduğu için muhtemelen M beden kalçadan ve uyluktan sıkacak. L/XL olur diye tahmin ediyorum ama siz de ölçülerinizi alın ona göre değerlendirin. XL'de boydan çok uzun olacağı için dizlerinizin üzerini kapatabilir belki iç bacak boyunuz vücudunuza göre kısaysa.

(link)

328089 dosyayı görüntüle
İç bacak boyundan XL kurtarıyor, L alıp sıkıntıya gerek yok bu kilolar için. 80 civarında düşersek artık o zaman :)

• Beğen
Tepkiler: Myali ve lrfan
Geri