umutcelik
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 7.846
- Bisiklet
- Trek
Merhaba,3 saatlik sürüşlerde rahat ettirecek tayt (bib short) arayışındayım. İngiltere menşeili sitelerde bulabildiğim benzer fiyatlı alternatifler
DHB Aeron
Castelli Velossimo 4
Morvelo NTH
Ale Back to Nature
Bunlardan kullanmış kıyas yapabilecek birileri çıkar mı? Bir de boyum 1,79m ve kilom 72 kg genelde M giyiyorum ama bu markalarda L mi seçmek daha iyi olur?
Diğer bir sorum da Sora Tekstil ve Jordanred gibi yerli alternatifler var. Bunlarda saydığım alternatifler kadar iyiyse ecnebilere para kazandırmayayım boşa.
Sadece castelli icin yorum yapacagim, digerlerini kullanmadim. Velocissimo serisi yazlik seri. Olayi nefes almasi ve hafiflik. Eger uzun surusler icin tayt ariyorsaniz endurance 2 bibshort var. Taytin pedi velocissimo'dan daha konforlu, fiyat olarak da biraz daha yuksek. Endurance ve nano flex taytlarini kullaniyorum castelli'nin cok memnunum. Velocissimo hic kullanmadim, tavsiyem sadece el ve gozle incelemeye dayali.
Bir de castelli'nin bedenleri gercekten diger markalara gore dar, Sizin L secmeniz mantikli olacaktir. Eger urun yorumlarina bakarsaniz satan sitelerde oralarda da beden konusunda cok fazla yorum oluyor ayni yonde.