Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Bisiklet sürdükten sonra illaki banyo ihtiyacı oluyor ve banyo yaparken ya da banyodan cikmadan elimde ılık-sicak suda sabunlayip durulayip hemen asıyorum, ertesi güne cillop gibi oluyor ve kullanmaya hazir.

Scudo
@amasseia
Kumaştaki ter (dolayısı ile bakteriler) giderilir ama pedindeki bakterileri gidermek için iyice çitilemek lazım sanki

@asibol
İç çamaşırı giyiyorum o yüzden temizlendigine kanaat getiriyorum, iç çamaşırı giyilmezse defenfekte islemi için daha yüksek sıcaklıktaki sabunlu suda bekletilip citileme yapilabilir. Hiç ugrasmayacagim derseniz de çamaşır makinesi tabii ki olur.

@trainspotting35
İç camasirsiz rahat edemiyorum ?

@trainspotting35
Katılıyorum. Başlarda bir bana da garip gelmişti, altında çamaşır ile bir kere giydim bir daha da giymem.

Ben elimde kova içinde iyice çitiliyordum, ama yorumlardan gördüğüm kadarı ile 15 dakikalık kısa program ile de yıkanabilir iş.

Makinede hızlı programı seçiyorum, 30 derece 400 devirde yarım kapak sıvı deterjan ile yıkıyorum. Tayt, forma, buff, eldiven, çorap hepsi bir arada. Önceleri elimde yıkardım.Narin giysiler oldukları için elde sıkmanızı tavsiye etmem. Lastikleri yıpranabiliyor.

Bune arkadaş konu iyicene , çamaşır bulaşık işine döndü ? Nasıl hijyenik hissedecekseniz o şekilde yıkayın, bu kadar detaya gerek yok bence??
Sadece termal taytları yumşatıcı ve deterjansız yıkamaya özen gösterin yeter.

@Santaruins Hocam aynadan bakmadım ama elimi kalçama doğru atınca o kadar çıkıntı hissetmedim kendi adıma. Yarın sabah tekrar bakayım ve evdekilere sorayım ona göre size özel mesaj atarım eğer hala kararsız iseniz.

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
@Hami Bulut hala kararsızım. Ben daha taytı alamadan çamaşır yıkama faslına geçildi. ? Bizim soru kaynadı derken siz yetiştiniz. Zahmet olmazsa cevabınızı bekliyorum.

@ginflon
Sorum araya kaynadi, uplama ihtiyci duydum. Tavsiyeleri bekliyorum, teşekkür ederim simdiden

@ginflon
Senin isteğine anca bu olur herhalde, yoksa öyle bir şort görmedim. Gerçi LCW’ da aldığım şort da iyi, fitness da kullanıyorum, lacivert naylonumsu, ter felan gözükmüyor.E17A4144-D50B-4127-AF24-262A2E0BB0C4.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Santaruins Günaydın. Rahatlık açısından yorum yapamıyorum çünkü 1 yıldan fazladır bisiklet sürmüyordum ve 1 hafta taytsız yol bisikleti sürdüğümden çok fark edemiyorum hala alışma sürecindeyim ? Ama normalden rahatım ?.

Not: İşe normal süreden geç geldiğim için bir arkadaştan fotoğraf çekmesini istedim. Biraz aceleye gelmiş olabilir. ?

DSC_0084.JPG
DSC_0085.JPG
DSC_0087.JPG

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve amasseia
Hami Bey çok teşekkür ederim epey zahmet verdim size. Peki üzerinizdeki tayt Sora’ mı?

@Santaruins Evet kesinlikle :) Siyah Premium Bisiklet Taytı. ilk fotoğrafta Sol dizimin üst kısmında hafiften marka amblemi çıkacak gibi olmuş ama çıkamamış hiç dikkat etmedim. Bilseydim onunda görünmesini sağlardım.:)
DSC_0088.JPG

kulüp olarak sora tekstil kullanıyoruz, milli takımın giydiği taytlardan çok memnunuz

(link)
(link)

3 saatlik sürüşlerde rahat ettirecek tayt (bib short) arayışındayım. İngiltere menşeili sitelerde bulabildiğim benzer fiyatlı alternatifler
DHB Aeron
Castelli Velocissimo 4
Morvelo NTH
Ale Back to Nature

Bunlardan kullanmış kıyas yapabilecek birileri çıkar mı? Bir de boyum 1,79m ve kilom 72 kg genelde M giyiyorum ama bu markalarda L mi seçmek daha iyi olur?

Diğer bir sorum da Sora Tekstil ve Jordanred gibi yerli alternatifler var. Bunlarda saydığım alternatifler kadar iyiyse ecnebilere para kazandırmayayım boşa.

Son düzenleme:
Geri