Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Terletme sikintisi olmasa pek faidelilerdir ama terletmeyenleri hava alanlari da cok pahali.
Decathlon'un bir yagmurlugunu kullaniyorum, dar kesim, forma seklinde, btwin marka, inanilmaz rahat ve kullanisli. Iki sene once 179 tlye almistim. Kis gelse de giysek diyorum, o denli guzel.

Bu urun bu fiyata tavsiye edermisiniz?
Screenshot_2015-09-28-21-55-06.png

Arkadaşlar bizzat linkteki ürünü kullanıyorum sorunsuz ultra hafif öneririm..

yagmurluk.jpg

(link)

@kokomarmaris

Bu ürünü kullanıyorum gayet memnunum belki astar olabilirdi içinde çünkü ıslanınca size yapışıyor ve üşütüyor dolayısıyla ben 80 TL gibi bir fiyata almıştım bence bu fiyata alınır.

(link)

Bunu da ben tavsiye edeyim mont şeklinde, kışın ve yağmurlu havalarda kullanıyom gayet iyi su ve rüzgâr geçirmiyor.

30Tl decatlhonda minik canta oluyo kapis kapis gidiyo magazada kacirmayin cok guzel

Merhabalar spd pedal ve spd ayakkabı almayı düşünüyoru..(mtb için) ikisi birlikle toplam 400 TL küsur bütçem var ne önerirsiniz ?

Ben PD-A530 kullanıyorum, çift taraflı normal ayakkabı ile de kullanabiliyorsunuz. Ayakkabı de M064. Bunlar MTB için olsa da ben yol bisikletimde kullanıyorum ve oldukça memnunum. Pedal 174TL, Ayakkabının yenisi (M065) 200TL. Bütçenize uygun gibi.

@Rehaserdar hayır.
bu:

ben de yurtdışından getirtmiştim chainreaction'dan ama uğraşmak istemezseniz erdoganlarda stokta gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: Rehaserdar
Erdoganlardan link atabilir misiniz zahmet olmazsa ?

ayakkabi olarak buna karar verdim gibi eger dediginiz gibi pedal pd-m530 ise erdoganlarfa var ama stokta yok :)

Guzel gozukuyor spd ayakkabisiz da kullanilabilir mi ara sira ?

Baya kullanisli gibi..

(link) linkteki ayakkabi nasil ?

Düz kısmı onun için zaten. Yayaların arasına girdiğimde, sıkışık trafikte ne olur ne olmaz spd tarafından kurtulup o tarafı kullanıyorum. Seçeneğinizin olması güzel bir şey. Shimano ayakkabılar için hatırlatma yapıyım, ayak numaranız ne ise 1 numara fazlasını sipariş verin kalıpları dardır.

aradaki farka değer mi sizce ? @izzetince

Ben 42 giyiyorum fakat ikisinde de uygun numara yok sanırım :)

yanlis oldu pardon..

@izzetince çok teşekkürler spd pedal olarak A 530 u tercih edeceğim fakat ayakkabı için karar veremedim henüz :)

güzel bütçe ayırmışsın. şu ayakkabıyıda inceleyebilirsin. aynısını ben kullanıyorum
(link)
ama bu sefer pedala para kalmıyor :ssrtcbya:

Geri