Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@hakanemrez yok biraz daha terletir o kadar. Omuzdan baskı yapacak kadar sıkmıyor yumusak kumaş. Değiştirirler o zaman sorun çıkarmazlar

Scudo
@Auron Sanchez Ankara Kentpark da tüm bedenleri var. Eğer askını alın derseniz yarın olmassa değiştirebilirim.

@hakanemrez terletme olayı biraz daha uzun olduğu için sanırım. :)

@hakanemrez hocam askısız giymedim de askısızın da çok farkedeceğini sanmıyorum. bi tane de askısız almayı düşünüyorum zaten :)

Uzun ya baya kapatıyor göbeğe kadar :D

@Auron Sanchez Valla şimdi askısız modeline 59 tl verip de askılı modeli 39 tl olunca tribe girdim.
Yarın değiştirsem mi diye düşünüyorum ..

@Auron Sanchez :) kanıma girme yarın zaten kentpark önünden geçicem.
Decathlona girip ver abi onu da derim :)

@hakanemrez
(link)
bu tayt alıcaktım rengini beğendim ama mağazada kalmamıştı bedeni.
Senin gönderdiğin ile bu aynı model mi acaba ?

altına boxer giymedim ama üstüne şort giyiyorum. boxer rahatsız edecektir bence, zaten tayt esnek ve sıkı, tam oturuyor ve sarıyor.

@hakanemrez Hocam model aynı renk farkı var .
Bu arada taytın içine birşey giymemek en iyisi, çünkü arada birşey olmazsa teri direk dışarı atar, eğer olursa atması zorlaşır.
Bu arada bayramda kargo çalışıyor mu ? Decatlhon'dan birkaç ürün alacağım ama perşembe günü tatilden dönüyorum eve mi istesem bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@kaskreis Bende içime bişey giymedim, buradaki yorumları okuyarak doğru olanı da yaptığım için tekrar teşekkür ederim forum dostları..
Gel gelelim benim Ankara - Polatlı yolunu yapıp sonlandırmama; :)
Öncelikle bu pedli tayt olayı kesinlikle olması gerek. Özellikle ilk 2 buçuk saat çok rahat (altımda jel ped sele kılıfı da vardı) . Almış olduğum pedli tayt önceki yorumlarda yazdığm 59 tl lik içi pempe olan pedli tayt. linki bu; Bu arada askılı alsam baya terletir diye düşünüyorum. Zira sırt ve göbek bölgesi kapalı oluyor askılı taytların !

(link)

Ve üstüme almış olduğum üründe çok harika bir an bakıyorum su gibi olmuş önüm ama 30 sn sonra ufak bir rüzgarda hepsi kurumuş. Önceden atlet giy emsin vs tarzı durumlar ile boşuna zaman geçirmişim.. Üstüme giydiğim ürün de bu arkadaşlar; 100 tl den düşmüş 49 tl ye aldım. Az kalmış isteyen kaçırmasın diyebilirim. Arkasında cepleri vs. var.

(link)

Bu da tur fotolarımdan birkaçı dostlar;
4  bike.jpg 7 bike.jpg 10 bike.jpg 12 bike.jpg

@Suluk Dostum yorumları senin için de paylaştım. Yazıcam demiştim, sözümüz de duralım ..

• Beğen
Tepkiler: Suluk ve kaskreis
@hakanemrez Hocam sırt bölgesi file oluyor , terleteceğini düşünmüyorum,ben 40 lira olan askılısından sipariş verdim,bayram dolayısıyla pazartesi elimde olacak. Ben de Tecfresh 1000 t-shirt aldım, oda çok güzel hem de 20 tl (link)
önü de fermuarlı olunca almam kaçınılmaz oldu , 2 saatlik bir turda denedim baya güzel hem polyester hissi yok hem de teri dışarı atıyor , kol altları da fileli .
Kaçmaz fırsat ama beden kalmamış.

@kaskreis Tecfresh 100 olandan ben de aldım. Turuncu olanın bedeni yoktu gittim oradan mankenin üstünden söktüm bana olan bedenini o şekilde buldum..
Askılı olayına gelince denemek gerek aslında. Şimdi denemediğim için bişey diyemem. Fakat deneyen dostlar biraz daha terleme olayı yapar dedi.
Hatta 1-2 sayfa geride konuştuk bu konuyu. Bende alıp denemek isterim fiyatı uygun iken. Denemeden ne olacağını ve vücudun nasıl tepki vereceğini tahmin etmek zor.

@kaskreis Sevinirim. Bu arada jel ped kılıfını çıkarıp sırf tayt ile yarın bir kullanıcam. Eğer ağrı vs yapmaz ise sele üstündeki jel ped kılıfı çıkarıcam. Bisikletin biraz tipini bozuyor bu aksesuar :)
Çok güzel renkli bir selem varmış haberim yok. Aldığım günden beri hep jel kılıf ile kullandım. :)

Bir soru sormak istiyorum bu yağmur yağdığında ayakkabıya su dolmaması için ne yapmamız gerek ? ya da ne tarz bir ayakkabı kullanmak gerek ?
benim jumplar birden su doldu içi.

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
@hakanemrez :) Spd ayakkabı + su geçirmez ayakkabı kılıfı en iyisi bu ikili.
Ama ben lumbrejack su geçirmez softshell ayakkabı kullanıyorum , ilki kadar etkili olmasada iyi çok yağmazsa almıyor.
Birde spd ayakkabı kılıfının küçük numarasını alıp normal ayakkabıda deneyebilirsin ?

@kaskreis üstad bu dediklerinin linkini atabilir misin? yanlış bir şeye bakmayım :)

Selam herkese Antalya'dan. Bisiklet kaskı almak istiyorum fakat marka bilmiyorum. İyı bir kac kask marķası tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütçe önemli çok iyi kasklar var. Bide aero, şehir veya yol yarış kaskları gibi vesaire

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Ben sehir bisikleti kullaniyorum. %90 yollarda.cok cok pahali olmamali tabi ama iyi şık birsey ariyorum.

Delta bisiklette güzel kasklar var

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
Birkac iyi marka ögrensem bakacagim oralara.

Geri