Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

btwin sports 3 (300 yeni adıyla )kask var elimde 1 kez kullanıldı. large boyutunda, büyük geldiği için prowell kask aldım. btwin boşa çıktı isteyen olursa mesaj yazsın uygun bir fiyata veririm. kalitesi ise arkadaşların dediği gibi standart orta ayarda :)

Scudo
prowell kasklar diğer kasklardan farklı olarak sıkıştırılmış köpük yerine farklı bir malzeme kullanmasıyla benim aklımı çelmişti. düşüp deneme fırsatım olmadı ama kaskı elinize alınca ne kadar rijit olduğunu anlıyorsunuz. f59 seriside kafanın baya havalanmasını sağlıyor. ayrıca benim gibi "koca kafa"lar için ucuz kaskların en büyük bedenleri küçük geliyor. girdiğim bir bisikletçide lazerden sedonaya kadar hepsini denedim hiçbirinde rahat edemedim kafama ekstra baskı uyguladı hep kasklar ama prowell çok güzel oturuyor.

ucuz kask arıyorsanız kesinlikle prowell tavsiye ederim.

Katlanır bisiklet için nasıl kask tavsiye edersiniz tarz açısından.

Şey açısından soruyorum takım elbise altına koşu ayakkabısı giymiş gibi durmayayım diye dedim :)

Prowell'i sordum birkaç yere ama bulamadım. Ankara da önerebileceginiz bir yer var mı ?

Btwin 500 kaskı inceledim fena durmuyor. Kullanan arkadaşlar var mı ?

Ah minel kask. Kask hava kanalları çok olmasına rağmen başınızı korumaya devam edebilen ve pahası buna göre şekillenen güzel şeylerdir. Az havalandırma kanalı kask içi sıcaklığı ve dolayısıyla kafanıza doğrudan etkiyen ısıyı arttırır. Isı ile algı merkezi beyindedir. Bu durumda kask içi sıcaklık 50-60 dereceye erişince kendinizi yorgun bitkin bunalmış hissedersiniz. 19 hava kanalına rağmen hangi açı ile düşerseniz düşün kafatasınızı ve evet atlanan bir konu olarak kulaklarınızı koruyan kask üstüne üstlük düşük hava direnci sunuyorsa pahalıdır. Ya da verdiğiniz paraya değer. Gerisi laf-ı güzaftır.

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@Hasan Ç. Ben kullanıcısıyım,gayet güzel bir kask ,sorularınız varsa alabilirim 5 aydır kullanıyorum.
Bu arada bende bayan kaskı tavsiyesi isteyebilir miyim :) annemi bisiklete yeniden başlattım :)

@Hasan Ç.
ben kullanıyorum fosforlu sarısını rengi hoşuma gitmişti :) havalandırması ve hafifliği gayet iyi bence

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@mfk bende bu kaskı kullanıyorum, neon sarı diyorlar sanırım BTwin 500. şimdi Decathlona baktım ama sanırım bitmiş bu ürün siyahı ve grisi var.
Kask.png

• Beğen
Tepkiler: mfk
@kaskreis evet doğru söylüyorsunuz BTwin city 500müş benim kask. ben kısa yoldan 500 dedim geçtim ama normal 500 modeliyle alakası yok :D
Teşekkür ederim düzeltme için. Yanlış yönlendirmeyelim insanları.

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
Prowell lerin kask ayarlaması varmı yani arkadaki şey ismini n bilmiyorum.

Peki btwin 500 mu 700 mu.?
500 un hava kanalı daha çok :D
Hadi bisikletlerin hepsini getirmessinde kasklarin hepsini getir be Decathlon.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Selamlar @Hasan Ç. Bey
Ben yaklaşık bir yıldır Cratoni C-Smart Tour kaskı kullanıyorum ve memnunum. Öğlen güneşinde bile sıkıntı yaşamadım, havalandırma delikleri pekala iyi. Doğa bisikletten 119 liraya almış idim. (bkn: (link) )

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Bende 40 liraya moon marka aldım gayet memnunum.

merhaba bende kask alacağım inşallah.Prowell vipor f59 r alıcam özceylanların internet sitesinden.Normalde internetten almak istemiyorum ama çevremde dükkan yok özceylanlara da güvenilir deniyor. Kafamın etrafını kaşlarımın 1 cm üstünden olacak şekilde ölçtüm ve 58-59 geldi. İnternetten alacağım kaskın M bedeni için 55-61 , L beden için ise 59-65 cm denmiş.
Bu durumda hangisini seçmeliyim sizce özceylanlara mesaj attım L seç dedi. Sizin fikriniz nedir

.

.

Benimkiside m nin son kısmında kalıyordu ben ilk önce L seçtim ve kullandım sıktığımda sorun olmuyordu fakat kafamda taşırken her her zaman kask olduğunu biliyordum çünkü büyük duruyordu daha sonra M beden aldım ve gerçekten rahatladım çünkü M beden kask kafamda yok gibi hem hafif hemde daha rahat. Bu benim tecrübem seninkisi nasıl olur bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: hauy
@hauy

Denemeden kesinlikle kask almayın.
Benimde kafa 58 cm.
M de oluyor. L de oluyor.
Ama M de kafayla kask arası boşluk az kalıyor ve terletir bence.
Ben yaklaşık 50 civarı kask denedim..:D:D.
Artık bir saat küsur geçti ve dükkan sahibi şok oldu..:D
Sonunda Rudy 58-61 beden beğendim.
Çok rahat ama pahalı..:);)

decathlondan kask bakmanızı tavsiye edrim bbaşlangıç için uygun kasklar.
ihtiyacnız olunca daha iyi bir cratoni vs. markaya geçiş yapabilirsiniz.

Bisikletimin sıfırı 1200 tl. Şu kaskı en kısa süre içerisinde alacağım (link)

Geri