Scudo Sports

Tayt Kullanıyor musunuz?

Tayt Kullanıyor muyuz?

• Toplam katılım
    319

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.164
Bisiklet
Salcano
Bahar geliyor, sezon açılıyor. Tayt oyunları buradan devam etsin arkadaşlar. Giyenler, giymeyenlere akabinden giymeyenler, giyenlere her zaman saygı duymak zorunda. O yüzden birbirimizi ötekileştirmeden sohbet muhabbet edelim.

Hepinize saygılarımla.

Scudo
ilk oy benden gelsin. taytsız çıkmam abi.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
ben giymeden taytımı dışarı cıkmam

Her sürüşte giyerim, taytsız bisiklet sürmem ve taytsız bisiklet sürenleri anlamam.
Fakat tabiiki giymedikleri için yorumda bulunmam, kendi tercihleridir. Yalnız şunu da belirtmeliyim ki uzun tayt asla giymem. Uzun taytı fizik ne kadar düzgün olursa olsun bir erkeğe yakıştıramıyorum dolayısıyla hava soğuksa bisiklet sürmemeyi tercih ediyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: Volg ve Gjankrow
Ülkemizde maalesef sıkıntı ama Kadıköy'de rahatız neyse ki.
Tam tersi buralarda özellikle yol bisikleti kullanıp da tayt giymeyenler garipseniyor.

• Beğen
Tepkiler: Berke
tayt-forma-gözlük-kask ile toplum içinden geçerken turistmişim gibi bakıyorlar :koptum:

şaka bi yana taytı ilk giydiğimde acayip utandım. Hatta gece deneme sürüşü yapmıştım, kimse fark etmesin diye. Ama sonra sonra alışıyor insan tabii. Hele ki bisiklet grubumdaki koca adamların da tayt giydiğini görünce hobaaa :harika::D

Kısa sureceksem bodoz ve acılı, uzun mesafe varsa tayt kesin de yastık bile koymayı düşünürüm resmen

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ilk tayt giyişimde (şortun altına) çığ kofteciden çıkan 2 hırdo -çok özür dilerim- bu ne la diyip birbirini dürttüler; kendi çaplarında dalga geçtiler. O gün bugündür inadına taytsız çıkmıyorum ve gururlu bi biçimde pedallıyorum

tayt giyin arkadaşlar. cildinizin doğrudan seleyle temas etmesi pişik yapar (bir arkadaştan duydum). etraftan gelecek tuhaf bakışlar da cabası.

Madem konu açıldı :) tayt alırken neye dikkat edeceğiz ve sizler hangi marka tayt kullanıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
Tayt iyidir Abi, taytsız olmaz. Kısa mesafeler dışında her zaman tayt iyidir. Ama ben şortun altına tayt giymeyi tercih ediyorum. Diğer türlü kendimi taytla görmek istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Fatihacr kalitesine ve saglamlıgına ve benim ki carraro

daha çok taze yeni tayt sahibiyim kim nederse desin görüntüsüde umrumda bile değil bir senedir ne çektiğimi ben biliyorum zaman kötü:)

Taytın yararları; teri hızlı bir biçimde emerek vücuttan atması böylece ter içinde kalmadan rahat bir şekilde bisiklet sürmek , vücuda yapışması ve böylece rüzgarın yaratacağı paraşüt etkisini yok etmesi , vücut sıkı bir şekilde olduğu için pedal atmanın daha rahat olması , dışarıdan daha profesyonel görünmesi gibi bir çok olumlu etkisi olduğu için kullanıyorum.

tayt giymek iyi donanımlı bir kişide tabi ki güzel birşey.ama bende hiç hoş durmaz be.şimdi bi düşündüğümde çok zor benim tayt giymem giyersemde şortun altına:kötü::uzgnm:

Yol bisikleti kullanırken giydim, konfor olarak faydasını bol bol gördüm ama tur bisikleti sürerken giymiyorum ihtiyaç da duymuyorum.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri