Scudo Sports

Tayt konusunda fazla kuruntu yapıyorsunuz

@mariokaldato

ben Rapha'nın 2019 kreasyonunu bekliyorum abi paçalı don için.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Sinan Ş
yakışana laf yok

@Burak B.

Toparlıyor ve sıkıştırıyor ne demek . :koptum::komik::koptum::komik::koptum:

Not : lisede bilinçsiz sınav çekmenin belki de biraz bahçe işi yapmanın yan etkilerini ben de taşıyorum.

@Sinan Ş
Iyi de bu adam salonda tayt giyiyor . Onu da kimse görmüyor.:koptum::komik::koptum::komik::koptum::komik:

@Çağdaş78 Şınavla- bahçe işleriyle alakası yok yahu :D Beslenme tarzıyla alakalı zamanında, yapay gıda-hormonlu gıda furyası tavan yaptıgı dönemlerde bilinçsiz beslenme ve hazır gıda beslenmeden dolayı jinekomastiye yol açıyor.

@a.f.k.
Dezenfekte derken makinada yıkamaktan bahsediyoruz dimi o_O Tayt giynce kaskta olursa daha az sırıtır bunu da söyleyelim. Ayrıca tayt giyince kasık bölgesi tüylerinin alınmış olması gerekiyor yoksa o tüyler taytın kumaşının içinden çıkabiliyor. Ayrıca daha önemlisi bacaklar yeni alındığında tayt giyerken sert kıllara takıldığı için aşırı zahmetli oluyor tam oturtana kadarki kısım.

@Ozy

Ben mutluyum boyle. Oryantalistlere "MANIDAR" resmim
aviary-image-1482805899266.jpeg

@mariokaldato

%100 yün ayrosuit mi o?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ozy
Evet ayrodinamik full aksam şimano mekanizma

• Beğen
Tepkiler: Ozy
@Çağdaş78 yahu adamı dünya izliyor,nasıl kimse görmüyor,Anası-babası TV başında :DD:D. Salonda izleyen yokmu,boş tribünlerle mi yapılıyor güreş müsabakaları abooov küheylan duymasın :D

Vücudumuzda bel altını belli eden kıyafetler mekruh olduğunu öğrendim. Açıkçası iğrençte buluyorum taytları, alternatiflerimi de hazırlama aşamasındayım...

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
@Şayzeettin Neumann yurtdışına gitmeyi asla düşünmüyorum. Yurtiçindeki uci yarışlarında öyle 1 kural var mı taytı olmayan giremez gibi

millet ne der olayından kurtulun artık laf atana sizde cevap verin bana laf atan benim yaptığımın %1 ni yapabiliyormu ? siz ona bakın gerisi teferruat + görüntü kirliliği ni bacaklarından fışkıran kıllar ile sort giyenler düşünsün ;)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Harun.
Kafanda bunda utanılacak ne var normal birşey düşüncesini yerleştirirsen o minvalde dışarıya ışık saçıyorsun. Dışarıdan sana atılan bakışları bu sefer kötü değil de helal olsun yakışmış tam bir bisiklet sürücüsü gibi diye düşünüyorsun.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@JusTiMe
@Şayzeettin Neumann
tayt şartı yok mtb'de :) Baggy Shorts giyen bisikletçiler oldu ama devam ettirmemişler tabi Tayt en iyisi.. Manuel Fumic ve Fontana giyiyormuş bir zamanlar

(link)

(link)

MTB antrenmanları için bu tür şortlar güzel ve kullanışlı gözüküyor, yarışta ise kesinlikte tayt diyorum

Şimdi hepimizde malum organ var bu gerçeği saklamaya gerek yok. Zaten 3-5 bisikletçi toplanınca yiğidin malı meydanda olur hesabında dolaniyoruz etrafta :komik:

Ama köyun birinden geçerken bakkala bir giriyorsun.... Olmuyor yani :p

tayt konfor açısından gerekli, kullanım şekli kişiden kişiye değişir ...

Geri