Scudo Sports

Tayt konusunda fazla kuruntu yapıyorsunuz

Tayt gerekliliği biraz da sele tipi ve selenin vücuda uyumluluğuyla alakalı. İnce bir yol bisikleti selesi bence de taytsız çok rahatsız olur ama rahat bir ped destekli sele taytsız da pekala kullanılıyor. Ya da Brooks sele de taytsız kullanmaya müsait.

Scudo
@Haggard1963 Yumusak selede gerek yok cidden ama bazi yol seleleri kaskati oluyor.

O kadar Bursa'da tayt konusunda sıkıntı yaşamadım dedim ama az önce eve giderken ilk defa başıma geldi. Çocuğun biri ''Utanmıyor musun böyle giyinmeye'' deyip tükürdü. Durmadan devam ettim ama keyfim kaçtı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Ilter Elmas
Tükürmek nedir ya...:) Bugünde bir kavşakta sola döneceğim,soluma bir bakıyım dedim bisikletli gördüm,liseli yaşlarda birisiydi,hızlı geliyordu,solumdaydı. Sağ sağa kırıp geçmesini bekleyim dedim.Ben durunca oda durdu. Abi, yolun ortasında ne duruyorsun ya, acemisen çık kaldırıma dedi, havasını attı çekip gitti. :D Ne desem bilemedim :koptum:Yani diyeceğim o ki takmayın kafanıza...

Brooks alın tayt'dan kurtulun :ckskc:

Söylemesi ayıp totom biraz büyük. Buna rağmen taytı utanmadan sıkılmadan giyiyorum. Tabi bazen bazı kişiler kaska bile gülerken bu tayta ne tepki vereceklerini bilmiyorlar ve saçma sapan laflar ediyorlar. Bu insanlara aldırış etmedikten sonra sıkıntı yok.

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri