Scudo Sports

Tayt konusunda fazla kuruntu yapıyorsunuz

@Harun Salcı kendinle barışık ol...

şaka bir yana çarşı içinde dolaşacaksam günlük kıyafetlerimi giyerim,biraz dışarlara açılacaksam tayt üzerine de şort giyerim. zaten bisiklet yol bisikleti değil, katlanır bisikletle şort-eşofman-gündelik giyim daha iyi gibi...

Scudo
@appendix Neden cekiniyorsunuz bu kadar? :/

@Harun Salcı çok çekingen biri değilimdir fakat beğendiğim bir kıyafet değil ve kilo nedeniyle hiç estetikte durmuyor üzerimde...sadece içindeki pedi seviyorum.

• Beğen
Tepkiler: Harun.
Bende olaya farklı boyut getirip yıllardır kafamı kurcalayan “acaba ben yanlışmı giyiniyorum” dedirten şu soruyu sormak istiyorum; tayt iç çamaşırı üstünemi giyilir yoksa direk taytı çekip çıkmakmı gerekir.?:koptum:

@Harun Salcı

Eğer böyleyse bisiklete binmeyenlerin bunu bilmemesi hayırlı olacaktır kanımca :koptum:

• Beğen
Tepkiler: MossoM ve Harun.
Tayt içine çamaşır giyerseniz o sürüş eziyete döner... Tayt teri atmaya çalışırken içinizdeki boxer don kilot Vs teri tutar ve bölgeyi tahriş eder.
Hadi ter atan spor boxer kullandınız diyelim. Kasıklarda sürtünmeden kaynaklı tahrişi nasıl önleyeceksiniz?
Bir mevzu daha var. Tayt içine giydiğiniz şeylerin izi tayt üzerinden belli oluyor.

Özetle tayt giyin çamaşır giymeyin.
Taytın dezenfekte işini yaparsınız heralde.. :)

,0cfFse-u90GMrIjK_G6oaw.jpg

Böyle vucut varsa görüntü kötü olur :)

@RedFoX var. Tek korkum suan o :) lcwnin ince naylonumsu esofmaniyla idare edecegim. Fit olunca da tayt
107 kiloyum

@Harun Salcı

Boyun uzun ve bisiklet kaliteli görünüyorsa fazla sırıtmaz bence.

@RedFoX 125 cm cevrem var :D siritir bence

Yahu arkadaşlar ne taytmış be :D Jinekomasti sorunu bendede var, fotografımda gordugunuz gibi üst gogus ve gogus uclarından şişkinlik :) sarkma değilde dikine çıkıntılı, görenler genelde streoidli vucutçu adam sanarlar :D Tayt beni iyi toparlıyor, özellikle gogusleri sıkılaştırıyor V tipi vucuda ulaşıyorm :)) Bisikletimi ilk aldıgım zaman ilk sürüş Menderes turunda eşofmanla çıkmıştım ve dehşet terlemiştim, eşfoman altlıgımda harş hurç diye sürtüne sürtüne.. Ne eziyetliydi ve 2.turumda sıgacık turunda yine eşofmanla çıktım ve dehset terleyerek rüzgara maruz kaldım.. 1 hafta yataktan çıkamadım sonuç akciger iltihaplanması.. Yemişim taytı diyerek aldım tüm bisiklet kıyafetleri, taytları.. 2013 yılından beri yaz-kış-yağmur hasta olmadım.. Tayt sağlığı koruyor, Ayrıca polyester dikişsiz siyah çamaşır giyiorum :D dışardan belli etmiyor...

Toplumu çok da önemsemeyin.
Bir süre sonra onlar da sizi önemsemez.
Takılır gidersiniz...

Taytsız çıkmam.rajona ters

Ben paçalı donla geziyorum hem daha elit gorunum hemde oryantalizm odaklarina manidar mesaj vermis oluyorum

Geri