Scudo Sports

Tayt konusunda fazla kuruntu yapıyorsunuz

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Bende afedersiniz ama jinekomasti var. Google'dan bakarsanız sevinirim. Hep hırkayla falan dışarı çıkıyordum ama o zinciri kırdım. Hiç kimsenin bir şey dediği baktığı yok yemin ederim. Messenger'da 10 15 kişiye de tayt konusunu sordum. İki üç kişiye de gerçekte sordum. Kimse bakarım laf atarım demedi ki bunlar çok yakın insanlar. Zincirinizi kırın boşuna kuruntu yapıyorsunuz.

Scudo
bisiklet turu, yarışı, etkinliğinde falan güzel oluyor tabii.

gündelik hayatta bence bursada sakın giymeyin. bursalılar için ne derler bilirsiniz :koptum:

@bianchi10 yok yav ne derlermiş. Memleketim bir tane:)

• Beğen
Tepkiler: MossoM
@Harun Salcı bence dedim yaw. ülkede çok cahil var. hele bursa küçük suriye oldu.
siz isterseniz gezin. ama çok tenha mahallelere gitmeyin.

@bianchi10 Antrenmanda mahalleye girilmez dostum :) sagol

hep tayt giyerim...

fat-lampre-guy1.jpg

@bianchi10 Doğma büyüme Bursalıyım. Hemen hemen sürekli taytla sürüş yapıyorum. Şimdiye kadar taytla alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Ne laf atan oldu, ne de başka bir şey.

@Ilter Elmas Inegolden selamlar olsun. Burda olur mu sizce?

@bianchi10 serbest denetimlikten kamu hizmetinde çalışma diyelim...

@Harun Salcı İnegöl'e hiç bisikletle gitmedim. Bilmiyorum. Ben çoğunlukla şehir içinde sürüyorum ama köylere falan gittiğimizde de bir sıkıntı olmadı tayt konusunda.

• Beğen
Tepkiler: Mytafa ve Harun.
@Ilter Elmas Bursa halkiyla ayni etnik karisim var. Yani heryerden insan var. Buna bakarsak olmaz.

Konu Bursalıların tayt giymesine kaymış :)

Evdekilere açtım konuyu. Böyleyken böyle dedim. Neden tayt giymem gerektiğini ve haklı gerekçelerini bir bir sıraladım.Sustular..Bölmeden dinlediler. Sonra abim söz aldı ve biz senin aileniz ve alacağın her türlü kararın arkasındayız dediler. Sarıldık ağlaştık.

• Beğen
Tepkiler: appendix
Tayt olayına sıcak bakmıyordum. Hem görüntü kirliliği olarak görüyordum hem de kendime yakıştıramıyordum.
Tayt giyip üzerine şort giyen tayfadanım. Ama buara o şort bana çok gelmeye başladı.
Belki yakında bende tayt giyen tayfa arasına katılırım. Biraz alışmak lazım, taytın kullanıldığı ortamlarda takılmak lazım diye düşünüyorum.

Geri