Scudo Sports

tayland(kuzey)-laos-kambocya-tayland(guney)

Scudo
Evet bize bugüne kadar yolladığın bütün bilgi ve resimlerin her biri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Emeğine sağlık seni en kısa zamanda Antalyada görbilmek dileğiyle en güzel günler bol şans seninle olsun.

@Ediz Tevfik Özgan

Çok güzel bir ayrıntı olmuş hocam çok teşekkürler.
İnsan bu kadar garip işte.Yaşadıkların beyninde ağırlık yapıyor.Hepsi bir mutluluk kaynağı ama elde tutulur birşey yok.
Tamamen duygusal ve aynı zamanda duygusal bir konu :D

Evrimin harika gezisini birlikte takip ettiğim dostlarıma şahsım adına sonsuz teşekkürler.Çok güzeldi senden haberler beklemek.Sana teşekkür ederiz.

Bizi ifade edecek bir kişi.Bizler adına:

Sadece bir kişiden bahsetmek istiyorum.Ümit Bozyılan.

Evrim abisini hava alanından karsılyacak .

Evrim abisinin notlarını her fırsatta okumak için çıktı alıp kitap haline getirdi.
18 Yaşında,

Hepimizden heyecanlı,dört gözle bekliyor Evrim abisini.

Beraberce forum başında beklediğim can dostlarım merhaba.

Bu güzel geziyi ve anılarınızı bizlerle paylaştığınız için size çok teşekkür ederim. Umarım hayatınızda daha bir çok yeri gezer bizlerle paylaşırsınız.

• Beğen
Tepkiler: evrimyigit
@gürsel

Gursel'cigim
Hakikaten gec farketmis olman cok buyuk kayip.
Inanirmisin Evrim bizleri 4 ay boyunca hemen hergun ruyalar alemine goturdu. Tadina doyulmaz bir dizi filmi, bir belgeseldi. Hepimiz hergun onunla beraber pedalladik, yarin ne olacak diye merak ettik, dusunduk, tartistik, Turkiye ile kiyaslamalar yaptik, degisik kulturlerin erdemini ogrendik, cok guzel gunler gecirdik.

Gunu gunune izleyemeyenler neler kacirdiklarini tahmin bile edemezler.

Sagolasin Evrim.......

Evrim..

Ay nerde doğsa oradaydık
Dallarda zerdali çiçekler
Savrulup gider rüzgar esince
Bütün bir bahar böyle geçti

Anlardım aklından geçenleri
Sustukça konuştuk sanki
Sevdaymış meğer o içimizde
Yıllardır uyuyan deli
Sessizlik sensin geceleri

fincana kahve koydum, GEL...

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Herkese merhabalar...

Türkmenistan Havayolaraına ait S5 308 sefer sayılı Evrim abinin de içinde olduğu Boing 737-800 tipli uçak dün saat 19.59 da İstanbula iniş yaptı. :)
Yağmur sebebiyle oluşan trafik yüzünden geç kalma korkusu yaşasam da tam zamanında yetişebildim.

http://i25.tinypic.com/2ujje6u.jpg

Evrim abi son derece sağlıkl ve neşeliı; 14 saatlik uçuşun ve Bangkok ta uykusuz ve hareketli geçirdiği son geceye rağmen inanılmaz enerji doluydu. :) Evrim abinin uçakta tanıştığı diğer Türklerle(bambaşka bir yazının konusu) birlikte soluğu istiklal caddesinde aldık. Burada onlardan ayrıldıktan sonra, kahve içmek üzere en yakınımızdaki kahve dükkanına attık kendimizi. Bir yandan karşılıklı olarak kahvelerimizi yudumlarken diğer yandan da aralıksız olarak Evrim abinin anlattığı hepsi de insanın hayal etmekte zorlanacağı büyüleyici olan gözlemleri dinledim. Evrim abinin çektiği fotoğrafları ilk gören insanlardan birisi olma ayrıcalığına kavuştum. :)

http://i26.tinypic.com/9bljxl.jpg

Evrim abinin harika bir şekilde anlattıklarıyla zihnimde öyle güzel bir Tayland hayali kurdum ki, en kısa zamanda gidip oraya yerleşmek bile aklımdan geçti bir süre. Sürekli, lokal yağışlı ve nemli olması dışında herşeyini sevdim. :).

Tekrar tekrar, hoşgeldin Evrim abi. :)

http://i26.tinypic.com/2a0c9bc.jpg

hoş geldin..
iyi ki geldin...

• Beğen
Tepkiler: evrimyigit
Hoş geldin Evrim kardeş seni vatanında görmek güzel en kısa zamanda Antalyayada bekliyoruz. Hoş geldin, İyiki geldin, İyiki varsın sayende yeni Evrimler olucak inşallah. Görüşmek dileğiyle.

Sevgili Evrim.

Bizleri 4 ay boyunca foruma bagladigin icin tesekkurler. Sayende tekrar yorumlarimi yazmaya baslamistim ama senden veya uzun yolculardan yoksun bir forum oldukca tekduze. Artik milletin yeni aldigi bisikletleri gormekten biktim bu sayfalarda.
Bakin Cemal Atasoy arkadasa tabii ki cogumuz bilmiyor bu ismi, o su anda Hindistan'dan Nepal'e dogru pedallamakta. Ne yaziktirki foruma yazmiyor. Neden diye bir dusunelim hepimiz.
Inaninki internet cafe bulup yazmak cok zor yollarda ama kazanimlari paylasabilmenin hazzi ise tartisilmaz. Tekrar belirteyim ben bu hazzi fazla tadamadigim icin artik paylasimlarimi azalttim. Yollarda yorgun bir gunun ardindan bilgisayarin basina oturunca sadece 2-3 kisinin tesekkur ettigini gormek hakikaten cok moral bozucu.O tesekkur butonunu bana cok goren arkadaslar yuzunden hala darginim.

Neyse ben de pasif uyelige geciyorum yeni Evrim'ler gelene kadar.

Hepinize sevgiler.
Hoscakalin.

www.mumju.com

Hoşgeldin Evrim..
Arkası yarın gibi beklediğimiz, belgesel tadındaki fotolarını incelediğimiz,
bir dolu düşün içine sürüklendiğimiz Tayland-Laos-Kamboçya-Tayland turun biriken anıların ardından ve yüreğimizde buruk bir tad bırakarak ne yazık ki bitti.
Bu birikimlerini artık yüzyüze dinlemek tek dileğim.. Umarım GPA'da birlikte olur,bol bol konuşma fırsatı buluruz... Tekrar hoşgeldin diyorum.
Görüşmek üzere..

@Ahmet Mumcu

Merhaba Ahmet abi.

Sanıyorum forum'da hepimiz aynı dertten müzdaribiz.Yeni gelişmelere,teknolojilere kimsenin bir şey dediği yok ama bu kadar da fetişleştirmenin bir anlamı yok sanırım.

*** Biz de kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bunarıda forum sayfalarında gösteriyoruz.Ancak destek olan,teşekkür eden ne yazık ki bir elin parmaklarını geçmiyor.Ancak en ufak hatamızda (onlara göre hata bize göre görüş ayrılığı) ise açtığımız konuya cevaplar yağıyor.Bizim hiç bir konumuza destek vermeyen,en ufak mesajını esirgeyen arkadaşlar bunu neden yapıyor anlamıyorum.

Bu zihniyeti değiştirmek gerçekten çok zor.

Ancak sizin gibi değerli gezginleri her zaman burada görmekten keyif aldım ve eğer siz yazmaktan yorulursanız inanın ki bu forum sayfaları çok yaban kalacak.

Sizden ricam paylaşımlarınızı eksik etmeyin.

Görüşmek üzere...

Hoşgeldin Evrim Kaptan.Karşı bisiklet grubumuzu toplayalım ve anılarını senin ağzından dinleyelim.Senden ilham alıp yollara düşmesi gereken (bende dahil) bir çok arkadaş var ülkemizde.Gerekirse video kayıtlar alır internet ortamında yayarız.çünkü bu yaptığın; ülkemizde ihtiyaç duyulan bir hareket.Sana sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

Foruma küsmek konusuna gelince;yukarıda mesajı bulunan değerli abilerime ve kardeşlerime sesleniyorum.Foruma küsmek bizi yine ileri bir noktaya taşımaz.sizden ricam bağlantınızı kesmeyiniz.Çünkü bizlerin sizden gelecek bir mesaja dahi ihtiyacı var.Sunmuş olduğunuz haklı sebepten dolayı bir hareket başlatabiliriz.Yeterki değerli insanlar forumdan kaybolmasın.yine de sizlerin alacağı kararlara saygı duyarım.Benimkisi nacizane bir fikirdi.
Sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.

Geri