Sevgili Evrim,
Laos, Kambocya, yollar, problem cikaran bisikletin, degerli baban, seni takip eden diger forumkolikler, internet bulma sikintilari, lonely planet arayisi, Israilli ilginc kiz, cilgin bir adamin cilgin bisikleti, yedigin o ilginc yemekler, 4 kizla ayni yatakta otobus yolculugu, nehirler, rampalar, dag manzaralari, sana carpip kacan cocuk -yakaladiginda gulup yeniden kacan-, Rus asilli Italyan Tatiana... Ve belki de daha onlarcasi sadece su anda forumda, daha da otesi onbinlerce farkli dusunce bakis acisi birer minik kare ise senin zihninde su anda. Her seyden once babana bir tesekkur etmek istiyorum. Sanirim ileride bir cocuk sahibi olursam onun yaptigi gibi ozguveni yuksek,cesur, sabirli ve paylasimci bir evlat yetistirmeyi isteyecegim. Boyle ornek babalarin var oldugunu bilmek cok mutluluk verici bir olay.
Tekrar sana ve yolculuguna donelim. Sabrin, istegin, bakis acin, su anda gezegende hakim olan sistemi son derece iyi bir sekilde ozetleyen o muhtesem hikayen (bebek-bez), babasinin öldugunu ogrendigin bir ulke hakkinda icsel kesfin, dogrudan-dolayli verdigin mesajlar ve daha bir cok sey.
Simdi de donup kendime bakiyorum. Gezegende gorulmesi, yasanmasi, tadilmasi gereken onca sey dururken bizler hizla akip giden zamana bile aldiris etmeden hala gunluk dertler pesinde kosuyoruz. Daha iyi bir kariyer, maas, hayat standardi, ... vb. Sartlandirildigimiz ve bir parcasi oldugumuz bu makinalasmis hayat duzeninden bir parca (aslinda cok buyuk bir parca) beni ve ben gibi daha nicelerini alip koparip bize bambaska ufuklar actigin icin, bize sevk verdigin icin her seyden onemlisi kendini bizlere tanittigin, sundugun ve yasadiklarini paylastigin icin sonsuz tesekkurler.
Bir insan icin fiziken yapayalniz hic bir iletisim kuramadigi bir cografyada iken bile, bir cok insanin kalbinin kendisi ile birlikte attigini bilmesi, o insanlarin her gun bilgisayarlarinin basinda kendisinden bir haber bekleyisleri sanirim cok buyuk bir mutluluk olsa gerek..
Kendine cok iyi bak Evrim arkadasim..