oguz169
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 463
- İsim
- OGUZHAN
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhabalar
Konuyu hortlatiyorum birazSuv aracta tavan bari uzerine ara atkiya takilan bisiklet taşıyıcı arayışım var. Kullanıp memnun olan arkadaşlar marka model bilgisi verebilirler mi? Malum hem bisikleti hem de yolda arkamızdan gelenlerin canini riske atmak istemem.
Öneriler icin simdiden tesekkurler.
Cok tesekkurler. Freeride 532 siparisini verdim.Merhaba, eger karbon kadro kullanıyorsanız thule proride serisini öneririm. Ama alüminyum vs ise thule freeride 532 öneririm.
Karbon kadroda Freeride 532 tavsiye etmeme sebebiniz nedir? @erenncakici
3 bisikleti tavanda taşıyorum freeride 532 ile bir sorun olmadı şimdiye kadar, güvenle kullanabilirsiniz. Kendi testlerinde 120 km ye kadar izin vermişler; ben o hıza hiç çıkmadım daha kontrollüyüm; ama çevremden daha hızlı gidenleri de duydum (şahsen tavsiye etmem, hem kendi güvenliğimiz, hem başkalarının güvenliği hem de bisikletlerimizin güvenliği için).
Karbon için kendi kılavuzunda tavsiye etmemişler; ama ben karbon bisiklet için de kullanıyorum SUV araçta. Yabancı forumlarda kullananlar var, mandalı çok sıkmayın diyorlar, çünkü karbon kadronun alt borusunu taşıyıcıya bağlıyorsunuz. O bölge tasarım açısından dikey kuvvetler için tasarlanmış, çevresel bir sıkma kuvveti için karbon dizilmemiş, sımsıkı sıkıştırmayın kadroya zarar vermemek için, şeklinde bir açıklaması var. Alüminyum kadroyu sıktığım ölçüde sıkmıyorum, bir tık gevşek oluyor bir problem olmadı şu ana kadar. Zaten siparişi vermişsiniz, güle güle kullanın.
selamlar, aracınız granland sanırım. Ara atkı olarak turtle markasının ürününü kullanıyorum bir sorun çıkmadı 3 yıldır. Taşıyıcı olarak da Thule freeride 532 kullanıyorum kadronun alt borusundan sabitleniyor. Linklerini paylaştığınız ekipmanlar karbon kadrolar için daha güvenilir olacaktır. Ben karbon kadromu araç içerisinde, alüminyum kadroları tavanda taşıyorum.
316498 dosyayı görüntüle
Evet kullanabilirsiniz 👍🏼Selamlar çok tesekkur ederim cevap için. Evet grandland kullanıyorum. Anladığım kadarı ile bu 3 ürünü alıp karbon kadro ile rahatlıkla kullanabiliyorum.