mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.546
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Umarım hersey yolundadır...
Uzun bi zamandır güçlü ve güvenilir, aynı zamanda beni yolda bırakmayacak bi kadro arayışındaydım.
Tabiki el elden üstündür felsefesinden yola çıkarak bu işte uzmanlaşmış birine danışmam gerekiyordu
E tabi bu işlerden anlayan çok fazla insan yok ve ben direk @Murat Cömez e koştum
Allah razi olsun beni geri çevirmeyip yardımcı oldu. Yardımcı olmayı geçtim, binlerce km öteden dostluğunu göstererek benim adıma kadro arayışına girişti. Ne desem ne yapsam hakkını ödeyemem...Yalana katakulliye gerekde yok ,Murat Çömez'in bana hediyesidir bu bebek.
Neyse seçtiği kadro gerçekten cok özel bi ürün sram xo edition scandium bi kadro ayni zamanda çok hafif, ve konik alın borulu bi Alman muhendisliği harikasi...
Simdilk resmini paylaşiyorum
Topladığimda son halini sizlerle paylasacağım
Tesekkurler tekrardan...

Uzun bi zamandır güçlü ve güvenilir, aynı zamanda beni yolda bırakmayacak bi kadro arayışındaydım.
Tabiki el elden üstündür felsefesinden yola çıkarak bu işte uzmanlaşmış birine danışmam gerekiyordu
E tabi bu işlerden anlayan çok fazla insan yok ve ben direk @Murat Cömez e koştum
Neyse seçtiği kadro gerçekten cok özel bi ürün sram xo edition scandium bi kadro ayni zamanda çok hafif, ve konik alın borulu bi Alman muhendisliği harikasi...
Simdilk resmini paylaşiyorum
Topladığimda son halini sizlerle paylasacağım
Tesekkurler tekrardan...