Scudo Sports

Tanıştırayım; merida matts scandium x.0 edition

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.546
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba arkadaşlar nasılsınız ? Umarım hersey yolundadır...
Uzun bi zamandır güçlü ve güvenilir, aynı zamanda beni yolda bırakmayacak bi kadro arayışındaydım.
Tabiki el elden üstündür felsefesinden yola çıkarak bu işte uzmanlaşmış birine danışmam gerekiyordu
E tabi bu işlerden anlayan çok fazla insan yok ve ben direk @Murat Cömez e koştum :) Allah razi olsun beni geri çevirmeyip yardımcı oldu. Yardımcı olmayı geçtim, binlerce km öteden dostluğunu göstererek benim adıma kadro arayışına girişti. Ne desem ne yapsam hakkını ödeyemem...Yalana katakulliye gerekde yok ,Murat Çömez'in bana hediyesidir bu bebek.
Neyse seçtiği kadro gerçekten cok özel bi ürün sram xo edition scandium bi kadro ayni zamanda çok hafif, ve konik alın borulu bi Alman muhendisliği harikasi...
Simdilk resmini paylaşiyorum
Topladığimda son halini sizlerle paylasacağım
Tesekkurler tekrardan...received_1252859054743251.jpeg received_1252859054743251.jpeg received_1252859051409918.jpeg received_1252859028076587.jpeg received_1252859048076585.jpeg

Scudo
@roberock43
Marmariste duygusal yada genclerin tabiriyle " melanko" yapan bi murat vardi duruyo mu o hala orda?

• Beğen
Tepkiler: roberock43
@Alphavilla
Uzayda ust seviye sökmez abi agirlik lazim. Ozellikle bisan cift demirli hizmet bisleti on numara gidiyo ayda :D

@Anonim
Sagol canim arkadasim;
Gönlümüz hep başlangıç seviyesi kalsın yeter bize

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@ozan erdem
Sagolasin

@roberock43
Bu arkadas dedigim repçi

@mariokaldato yok abi maalesef burda tek 1 tane bile arkadaşım olmadığından pek bilmiyorum çevreyi genel olarak kulakta kulaklık altımızda ng 650 turistlerin arasına dalmaca :D

@roberock43
Anladim abisi

@Murat Cömez
Simdiden hayirli yolculuklar dilerim dostum. Biz cocukken yaz aylarinda Almanyadan gelecek olan gurbetçi akrabalari ve komsularimizi heyecanla beklerdik. O zmanlar "ayılı şeker " diye telaffuz ettigimiz sekerlerden ve alaman çukulatalarindan getirecekler diye :) yillar sonra farkli bi heyecana vesile oldugun icin sana cok tesekkur ederim Murat

@Halilibrahim
Lutfeeeeeennnnn yerli malına ötekileştirme ve sıradanlaştırma operasyonu yapıp kamuoyu nezlinde baskı kurmayalım
Merida kadro uretim merkezi : Taiwan
Kron kadro üretim merkezi :
Taiwan :D

Geri