Scudo Sports

'' tam ring polinez -iznik ' e hazırlık aşaması -3--23 ekim''

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

osman ,,, kurtdoğmuşta yapılan antreman bence yeterli zati olmayacaktı akabinde 160 km bıçkıdere yapılarak üst üste gelecekti ,bu gün sahil yolunda tek bi tane yol bisikletçisi yoktu sadece 2 kişi gördüm dönüşte ise bir kişi....yol bisikletçilerinin bu yağmurlu havada çıkmamalarının çok büyük nedenleri var ama bizimde nedenlerimiz var bu ülkede her şey pahalı ,en pahalı malzemeleri alacan ve suyu yemeyecen ..bu gün yağmura aksesuarlar resmen yenildi ben artık yağmurlu havalarda maraton yaparım ...

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Zaten bu para 1 gün olsun duvar gibi önümüze çıkmamazlık yapmadıki. Hangi işe soyunsak karşımıza çıktı. Kendi adıma konuşuyorum kondisyonu kaybetmemek adına akşam turları (min40km) veya kampüse gitmek olsun(55km) ufak tefek turlar yapıyorum. İznike git gel sorun olmaz gibi geliyo bana. Ama daha önce bu kadar uzak mesafe almadığımız için sözünü dinlemek en iyisi. Hangi tur bizim için iyiyse sizin görüşünüzde onu uygulayalım.

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

şimdi osman şöyle yaparsak durumu kurtaracağız sen belgrad sonrası zati yorgun olursun üst üste olmaz ertesi gün garipçe zati olmaz ben üst üste pek tur yapmadım ..şimdi belgrad ile tavşanlı yolunu karşılaştırılması bence çok güç oldukça zor bi yol 32 km ama rampa 10-19 eğim yer yer, akabinde sahil yoluna vardığımızda 11 km lik düz yol sonrası boyalıcadan tekrar rampalara ulaşacağız burdan yaklaşık 29 km sonra yukarı kuzeye yani yalova sahil yoluna ulaşacağız hesapladım bize tam 84 km yazacak ama rampalar olduğu için 100 km olur yada az geçer ...şimdi kroki herkeze vereceğim tavşanlı ve boyalıca krokileri.....orda kondüsyonu birbirine yakın olanlar birbirini yakalayacak
bunun için bıçkıdere olayı bizim için önemli ama senin tercihin önemli sen kararını ver osman ben seni zorlamak istemiyorum ,,,,belgrad yada bıçkıdere karar senin ,,

@Kudret Kurtcebe

3 hafta üst üste c.tesi pazar uzun turlar yaptım hatta bir hafta c.tesi garipçe pazar belgrad yaptım. 2 günlük 250 + km aldım çifte antremanlarda sürekli. Bakalım hafta içi nasıl şekillenecek planlar. Makara dolu belgrad mı. Anteman bıçkıderemi cazip gelicek.

belgrad cok tempolu olmicak pek zorliyacagimi sanmiyorum ama sonraki gun bickidere biraz zorlayabilir ben garipce diyorum :D 2 gun art arda olmasi sorun olmaz bizim uni yavas :)

şimdi ayın 29 unda cengiz dost ile kamp yapacaklar kesin kararını vermeleri lazımki olay netleşsin ben ogün ozan ve aytek gelir herhalde aytek serbest sürecek ,ogün ben ve ozan durmadan kısa molalar ile topçular tavşanlı boyalıca topçular yaparak tam bir daire çizeceğiz tam ring olacak bize 100 km ye patlayacak burda esas olan durmaların az olması ......evet herkez ayın 29 una kadar durumunu netleştirir ...şimdi ayın 23 ünde herkez tercihlerini belirler ve çalışır garipçe benim için olur ama dediğim gibi herkez ayın 29 da kamplımı yoksa ring etap mı onu kesin belirlesinler.....ona göre kamplı olanlar zati bizle olmayacak ogün ben ozan aytek gelirse dalacağız tavşanlıya 32 km durmadan rampalar ile boğuşacağız en önce sahile varan iznik istikametine giderken şifalı suların orda bekler arka için ama çok fazla bekleme olmayacak, bu durum benim içinde geçerlidir beni kimse beklemeyecek önde kim olursa ,,,tavşanlı yoluna ve boyalıca yoluna girecek arkadaşlara kroki veririm zati çok basit olacak ozan şimdi kamp istemiyor keza ogünde,,aytek zannetmem,, cemo ise bağımsız takılır kendi temposunda .....

size yetişebilirsem gelirim yetişemezsem arkada kendi halimde devam ederim hava durumu önemli benim için yağmura karşı ekipmanlarım tam değil her türlü sucuk olurum,,,

ben kampli turdayim. cok zorlamak istemiyorum belgrad cok onceden ayarlandi yoksa iptal edip gelirdim ama izniki 1 gunde almak benim icin zorlama olur ki ekipman eksigi de var.

Ben balaklava aldım kudret abi sendekine benzer. Mor Outlet'ten 10 tl idi ucuzmuş.Burak bu kadiköydeki dediğim yer sanada lazım gidip bakarken ondan da alırsın bi tane.
Bende şimdi 70 tl var , önümüzdeki hafta bi 100 e tamamlarım onu atlarım bisiklete doğru decathlon'a, uzun kollu forma ve yağmurluk ve eldiven almaya.Eldiven 20 tl yi geçmez zaten, formada bi 30 olsa yağmurluğuda 50 ye hallederim diye düşünüyorum.Olmadı eldiven iptal olacak kısaparmak ile bir süre idare edicem.Zaten eldiven diğerleri kadar önemli değil ertelenebilir bir ihtiyaç

• Beğen
Tepkiler: burak durel
@burak durel

burak bi partnerin olacak aksi takdirde cengiz kaptan ile olacaksın şimdi yılmaz kesin kampta osman kampta tahminim ,,,,,hasan kampta diğer kampta olan arkadaşlar son anda işleri olmaz ise gelecekler....emir durumunu kesin belli edecek,,,,,,,,yağmur olma durumunda topyekün iptal olur...29 yani....

@Ozan Güner

bu günkü yağmurluk su geçirdi ozan hız yaptığım için daha şiddetli oluyor suyu yememiz...fizik yasası etki tepki meselesi ayrıca öne çamurluk koymadığım için bütün yerdeki su birikintileri bana dalga halinde geldi..bu da iyi netice vermedi ve kurye pantolon su aldı eldiven su almadı,,,, zati ventura ayakkabı kılıfları hepten işe yaramadı ...evet ayın 29 unda yağmurda herşey iptal olur...

@Kudret Kurtcebe
Abi astronot kıyafeti giymediğin sürece ne giyersen giy yağmurda bisiklet sürerken illâki ıslanacaksın.Yağmurda sürmek için ekipmandan önce, yağmurda ne yaparsan yap ıslanacaksın gerçeğini kabul etmek lazım.Ondan sonra da gerekli ekipman ile performansa olan etkisini minimize etmek amaç.

@Ozan Güner

bu hafta içi mor outlete gidip alt üst termal takım alacağım ozan abi bide baklava alıcağım ,,, emir iş bulmuş bakalım izin günleri nasıl olacak eğer benim tempoda gelicek birini bulamazsam mecbur bende kamplı turdayım,,

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@burak durel

baklava alda yiyek yahu iyi olur :D:D balaklava alicaz :D

:)) ok balaklava alicaz :)

liste güncelleme.............
kafadan liste,,,

1- kudret
2- burak
3- yılmaz
4- emir
5- osman
6 -ogün bugsbunny,,
7 - ekrem
8- adem dualı
9- adem sönmez
10- ozan
11- aykut,,,,,

misafir konuklarımız

1- eren tublek,,,,
2- evren gün,,,
3- cem şentin,,,,

saat 09.00 barboros toplanma 09.30 hareket .....
durmadan sarıyer ve içerden koç üniversitesine ordan durmadan garipçe kavşaktan garipçe ...ve bedava çaya ...mola dönüş aynı yerden dönerek koç üniversitesinden aşağı sarıyer içine ordan maslak a ordan yukarı zincirlikuyu ve beşiktaş .....kontenjan 11 kişi en çok 21 dir dönüşte maslak olacaktır misafirlerimiz gelebilir,,,
misafir konuklarımız 10 kişi olabilir yalnız dönüşü sahilden yaparlar ....maslak dönüşü en çok kapasite 12 kişidir bunun nedeni kavşak çok fazladır,,,,,,,,,,,

Details for Sunday, October 23, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/14_int.jpg
Intervals of clouds and sunshine with a couple of showers

High Temperature
16°C

RealFeel®
14°C

Winds
NNE 16

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
2 Hours

Hours of Rain
2 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/35_int.jpg
Partly cloudy

Low Temperature
13°C

RealFeel®
11°C

Winds
NE 16

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

iki saat yağmur bizi bozmaz bütün gün yağmasında .....

@yilmaz kaynak

Cuma günü sana avcılar kampüsünde yemek ısmarlıyim gel :) hava iyiymiş. Sanada tur olur. :)

Geri