Scudo Sports

'' tam ring polinez -iznik ' e hazırlık aşaması -3--23 ekim''

beyler ,,,,,cengiz dosta destek vereceğiz ayrıntılar face de pedallı yorumda kadıköyde 09.00 da emiönü iskele önü......

Scudo
@OSMAN BATUHAN KUÇAK

varım :in:

garipçe iptal ok kadıköydeyiz.

evet dostlar,,,,bildiğiniz gibi face de pedallı yorum açıldı..burada bisiklet ile ilgili projeleri cengiz kaptan oluşturacak tabi bende antremanlardan ve istanbul dışı zor etaplardan vakit buldukça projelere katkıda bulunacağım bu çorbada benimde tuzum olsun dedim...

hep bodoslama antreman olmaz tabi bununda bi ölçüsü olmalı performans tarzdan hoşlananların gerek face de ve gerekse bisiklet forumda az olması
önemli değil benim için ,,,,çalışanların fazla olması ve öğrenci olan arkadaşların
fazlalığı nedeni ile antremanlara ferdi olarak vakit ayıramamaları normaldir,,,,,

bisiklet sporu nankördür , evinde treynır çalışarak kondüsyonu yukarda tutmaya çalışan aytekin bunu neden yapar ...çünki seviyor bu olayını....
evet bende uzun mesafeleri yaşımın el verdiği ölçüde kısa zamanda almayı seviyorum .......

şimdi ne dedik ,,,bu kış ara sıra tavşanlı ve boyalıca yolunu yoklayacağız dedik ,,,bunun için antreman hazırlık dedik ,,,ama bu havalar hepimize kötü süpriz yaptı trakyadan kar geldi..... -5 lerin altında tempo yapılırsa ve terlenirse ve durulursa, mesafede uzun tutulursa aynen hasta olma durumu doktora gidecek duruma gelebiliriz......

aşırı sıcaklarda tempo olayını sürekli kılma nasıl sıvı kaybı artı kalbi zorlamak ise durum aşırı soğuklarda ise üşüme riskini beraberinde getirmekte ,evet kendimize dikkat edeceğiz.....sağlığımızı bozmayacağız spor yaparken....
gerçi yaz aylarında antreman yaptık ama bu antremanlar beklemeli oldu ,,dinlenme şeklinde oldu rampa bitiminde beklenildi ,,,,,kurt doğmuş offroadda gençler ve orta yaşlılar ekibi ile yapılan durmadan 10 km ve dönüşte gene aynı yol durmadan alınarak toplam 20 km de iş bitirildi ..,,,çok aşırı sıcağa maruz kalmadık....

kurtdoğmuşta bisikletlerinde fazlalıkları olan dostlarıma söyledim fazlalıklar olmaz diye .....bıçkıdere hava muhalefetine kurban gitti beklenilmeyen bi olay oldu sayılır ,ekim ayında kar havası .....pastırma sıcakları malesef önümüzdeki haftadan itibaren gelecek......zati ayın 29 unda hava bi anda değişirse aynen kasıma gider iznikte, kasım ayında ne olur havalar bilemem doğrusu,,,,,
evet artık yağmurun bütün gün sürdüğü günlerde artık bisiklete binmek yerine koşacağım ,,,,suya çare yok artık .....ve yağmurda sürat yapmak ayrıca riskli ...ve üstelik benim bu teker sadece kuru havada randıman göstermekte yalnız 1-2 saatlik yağmurlar sorun değil..

daha öncede söyledim bisiklete parçalar takılmasını sevmiyorum gece kullanmadığım için arka lamba ,ön lamba yok bende ayrıca çamurluk olayını hiç sevmem...km takmam......pompa bel çantada olur sululuk kayışa takılır kışın ,yazın ise bisiklet formanın arka cebine.....
mümkün olduğu kadar bisiklet üstünde hiç bi şey olmayacak nitekim bende minimize edildi.....

evet son durum 23 ünde kadıköyde olacağız saat 09.00 da eminönü iskele önü kadıköyün....

@Kudret Kurtcebe

Gebze turundan 2 gün sonra nezleye yakalandım. Ama hastalığım büyük ölçüde geçti. Yarın hastalığın verdiği hamlıktan kurtulmak için Küçükyalı'ya yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Sıcaklık değişimlerine duyarlı olduğum için grip aşısını bir an önce olsam iyi olacak. Yalnız bir an önce Korsan Hasan'ın yardımıyla soğuk ve yağmur geçirmeyen kışlıkları bu hafta içinde almam gerekiyor. Son olarak ben de geliyorum abi.

Geri