Scudo Sports

'' tam ring polinez -iznik ' e hazırlık aşaması -3--23 ekim''

@Cem Şentin

kafadan liste,,,

1- kudret
2- burak
3- yılmaz
4- emir
5- osman
6 -ogün bugsbunny,,
7 - ekrem
8- adem dualı
9- adem sönmez
10- ozan
11- aykut,,,,,

misafir konuklarımız

1- eren tublek,,,,
2- evren gün,,,
3- cem şentin,,,,

saat 09.00 barboros toplanma 09.30 hareket .....
durmadan sarıyer ve içerden koç üniversitesine ordan durmadan garipçe kavşaktan garipçe ...ve bedava çaya ...mola dönüş aynı yerden dönerek koç üniversitesinden aşağı sarıyer içine ordan maslak a ordan yukarı zincirlikuyu ve beşiktaş .....kontenjan 11 kişi en çok 21 dir dönüşte maslak olacaktır misafirlerimiz gelebilir,,,
misafir konuklarımız 10 kişi olabilir yalnız dönüşü sahilden yaparlar ....maslak dönüşü en çok kapasite 12 kişidir bunun nedeni kavşak çok fazladır,,,,,,,,,,,

Scudo
Bu haftasonu Ctesi ve Pazar soğuk ve yağışlı bir hava olacak. Eğer olmazsa ya da başka bir zaman Garipçe'yi şöyle ilginç bir antrenman haline getirebilirsiniz.

Koç Üniversitesi orada en yüksek nokta sayılır. Oradan R.Feneri ya da Garipçe'ye in-çık yapabilirsiniz. Bunu 3-4 kere yüksek tempoda yaparsanız hatırı sayılır bir çalışma olur. Eğim ortalama %3 gibidir ama 4 km'den fazla bir yokuştur. Yolda trafik te çok az olduğu için tempolu çalışmaya da müsaittir.

@Çagatay Çimşit

evet çağatay bey doğru gerçi ama tek sorun aynı yeri çalışmak sıkıcı tam ring olması daha iyi..ama iznik için gene yeterli değil düşüncem ..genç kadro iznik için ne düşünür bilemem ,,,ogün ile biz tavşanlıdan girip boyalıcadan çıkacağız ve tabi az mola olacak 100 km eşdeğer bi tur olacak ama 10-19 eğim rampalar ile boğuşacağız .....çağatay bey gelin diyeceğim ama yol kullandığınız için tavşanlı yolu ,yola müsait deği stabilize ve çatlak asfalt ve yamalı asfalt çukurlar var...

kafadan liste,,,

1- kudret
2- burak
3- yılmaz
4- emir
5- osman
6 -ogün bugsbunny,,
7 - ekrem
8- adem dualı
9- adem sönmez
10- ozan
11- aykut,,,,,

misafir konuklarımız

1- eren tublek,,,,
2- evren gün,,,
3- cem şentin,,,,

durmadan sarıyer ve içerden koç üniversitesine ordan durmadan garipçe kavşaktan garipçe ...ve bedava çaya ...mola dönüş aynı yerden dönerek koç üniversitesinden aşağı sarıyer içine ordan maslak a ordan yukarı zincirlikuyu ve beşiktaş .....kontenjan 11 kişi en çok 21 dir dönüşte maslak olacaktır misafirlerimiz gelebilir,,,
misafir konuklarımız 10 kişi olabilir yalnız dönüşü sahilden yaparlar ....maslak dönüşü en çok kapasite 12 kişidir bunun nedeni kavşak çok fazladır,,,,,,,,,,,

15-16 ekim madara olduk yağmura çarpıldık antreman yapamadık ..her neyse bari burda yapalım diyoruz ama yeterli değil iznik tavşanlı ve boyalıca dönüşü için, 1500 rakıma çıkacağız dönüşte garipçenin rakımları o kadar bile değil....

Abi istiyorsan gidiş dönüş kurtdoğmuş yapalım tekrar yeterli değil diyorsan.Ben sanmıyorum kurtdoğmuştan daha zor olacağını iznik'in

@Ozan Güner

ozan sahada ne olacak bakalım birincisi tavşanlı yolu akabinde boyalıca kurtdoğmuştan daha zor .....1500 rakıma tırmanacan boyalıca da evet iş zor girersin oraya ama bilmem ne olur ogün hocanın temposunu biliyorsun süratli ve o durmayacak ben durmayacağım kararını ona göre ver bizimle ya 29 unda gelirsin yada 30 unda hava durumu yağış olursa diyar illerde olmaz ekipmanlarını tamamla ,ayakkabı kılıfı ,kuryelerin giydiği bizzat hasan denedi onları az geçiriyormuş sonuçta geçiriyor suyu..evet altlarını kesip spd ye ayarlayacan ....üzerindeki ekipmanlar çok az su geçirmeli....aşırı sağanakta iznik yatar ....

@Kudret Kurtcebe
Gireceğim ya sadece şu senin orada çektirdiğin fotoğrafı o çektirebilmek için bile girerim ben o yola ( manzaradan aşşağı bakarken ) :D

@Ozan Güner

o.k 29-30 bakalım ne olacak hava şartları bi garip...

@Çagatay Çimşit

Sevgili Çağatay;

Seni de görmek isteriz turlarda. Sadece Şile'deeeen, Şile'yeeee... :)lmaz! Al bi MTB, İznik'e gel. Bıçkıdere yolundaki rampalardan daha sıkıymış. Yoksa "tam gün yasası"nda, MTB de mi yasaklandı size? :D :D :D

Kal sağlıcakla...:)

Sunday 10/23/2011
Sun followed by clouds
High Temperature: 18°C
RealFeel: 17°c

evet şimdilik,,,,,,,,,,,,,,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg

Sunday 10/23/2011
Sun followed by clouds
High Temperature: 18°C
RealFeel: 17°C

@Bugsbunny

Doğru diyorsun dostum :) Valla aslında var bir MTB bende eski ama lastik falan uydurup yapabilirim bir şeyler. Yasa onu da kapsıyordur kesin onu da yasaklayacak bir şeyler koymuşlardır binersek anlarız :D

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@Çagatay Çimşit

Tabi ya. Kap gel MTB'ni :)

Yarın için de iyi eğlenceler sana. Avrasya maratonu için yani...

• Beğen
Tepkiler: Çagatay Çimşit
liste güncelleme.............
kafadan liste,,,

1- kudret
2- burak
3- yılmaz
4- emir
5- osman
6 -ogün bugsbunny,,
7 - ekrem
8- adem dualı
9- adem sönmez
10- ozan
11- aykut,,,,,

misafir konuklarımız

1- eren tublek,,,,
2- evren gün,,,
3- cem şentin,,,,

15-16 ekim madara olduk yağmura çarpıldık antreman yapamadık ..her neyse bari burda yapalım diyoruz ama yeterli değil iznik tavşanlı ve boyalıca dönüşü için, 1500 rakıma çıkacağız dönüşte garipçenin rakımları o kadar bile değil....

evet bugün 16 ekim.....yağmurlar devam bu gün ogün ve memo ufak çapta antreman yapacak yağmura rağmen ekipmanlar tamam ventura kılıflar soğuğa karşı etkili benim treynırım yok onun için bütün kış her pazar çalışma yapacağım sahada durmayacağım.....
gençler ,,,,,,ekipmanlarınızı tamamlayın artık buraya listede yapmıyorum çünki biliyorsunuz ,,,16 ekim sizin için boşa geçti gençler şunu unutmayın ekipmanlar en kısa zamanda tedarik edilmeli aksi takdirde eksi hanenize yazılır,,,,,ayrıca hiçbirinizden garipçe yapmayalım bıçkıdere yapalım denmedi ,160 km yapalım denmedi...ayın 23 ü için ,,işin kolayına kaçma oluyor gibime geliyor,,, gençler...iznik i hedef koymuştum tavşanlı yolunu artı boyalıca yolunu tam ring düşünüyorum artık ,yani iznik köfteci yusuf yok çünki dönüşü aynı yoldan yapmak bana ters ,gidiş farklı olacak dönüş farklı olacak kısa mola olacak tarzım bu benim ve asla değişmez....
evet genede cengiz dost imdadınıza yetişti ve ayın 29 una size bilet kesti antremandan eksik olanlar cengiz dosta takılacak çadır muhabbeti yapacak bu da iyi bi tarz üstelik eğlenceli ....
daha öncede söyledim ayın 30 unu devreden çıkardım ve ayın 29 unda hep birlikte saat 07.30 da haydarpaşada olacağız ve gebzeye beraber gideceğiz.....inşallah hava bu hafta gibi berbat olmaz eğer hava çok berbat olursa iptal olur iznik....ayın 30 una ben yeni bi güzergah belirlerim istanbul içi ,malum her pazar bi olay yapacağız dedik ........

23 ünde hava durumuna göre bıçkıdere yapalım ozaman abi??

@burak durel

valla iyi olur oylamaya sunuyorum bıçkıdere bizim için iyi olacak hava bu günkü gibi olursa zati gene yatacağız ......

:in: :in:

tamam ben bıçkıdere diyorum,,,

(link) burdan baktığım zaman 23 ekim pazar hava durumu az bulutlu yağışsız,,

Benim bıçkıdere önerisi ile yaklaşmama sebebim şudur. 22 ekimde İstanbul Üni. ile Belgrad yapıcam. Tamam belgradta fazla yorulma olmaz ama genede bıçkıderede birazçık etki eder diye düşünüyorum. Garipçede problem yaşamayacağımı zannettiğim için bıçkıdere teklifiyle gelmedim. :)

@burak durel

son 24 saat değişiyor,,, şimdi bu gün yağmura yenildik ,yani kurye pantolon yalan oldu,,,zati ventura ayakkabı kılıfı beş para etmez...decatlondan mavi yağmurluk kol hizasından içeri su aldı göğüse az su geldi...evet tek galip eldiven oldu artık bundan sonra böyle 24 saat yağmur olursa ben yokum gider koşarım daha iyi hasta olacağız yoksa....

anladim abi ,,

Geri