Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Scudo
Herkese iyi aksamlar, hic bir benzer tanidigi vs. olan bir ipucu yakalayan var midir?:(

Eee yeter be. Foruma her girdiğimde bu saçma başlığı görmek zorunda mıyım? "Metordaki katlanir bisikletli kirmizi bağcıklı kız" diye başlık acsam banlarsiniz beni. Birde soru cevap kismina yazılmış. En azından konu dışına bari tasiyin. Burasi BİSİKLET forum. Çöpçatan forum degil.

@Hüseyin Odabaş
Görmek zorunda değilsin, Foruma girme, konuyu tıklama, okuma , sana fikir soranda yok zaten, çözüm çok yani.. Bende şahsen sen gibi gereksizleri görmemek için, engelleme yöntemini kullanıyorum.....

Metro üzerindeki şu yazı çok manidar geldi:
beautiful-beauty-bus-couple-Favim.com-3248631.jpg
Aşk kapıyı bir kere çalar:Takip etmeliydiniz.
İnşallah kavuşursunuz eğer hayırlısı ise

...Ve kız karakola gider. Memur beye der ki:
-- Merhaba, ben şikayette bulunacaktım.
-- Buyrun, ne hakkındaydı?
--Metroda mavi bisikletini katlayıp altına koymuş karşımda oturan, sakallı, siyah eşofmanlı, kırmızı bağcıklı sporcu çocuğun işlediği bir hırsızlık suçu.
-- Ne çalmıştı acaba?
-- Kalbimi...

Karakol duman altı...

@bisikletcikiztaksimmetro youtubede video yapabilsen çok daha etkili olacağını düşünüyorum. Ya da katlanır bisiklet kullanan kişilerin kanallarını bulup bu durumu kısaca özetleyip arattırman o kişiyi bulmanı daha da kısaltacaktır.
-Bilmezdim ki metroya girip onu göreceğimi
-Kalbimi metronun içerisine sıkıştırıp gideceğini
-Şimdi düşünürüm ki benimle buluşmak isteyeceğini
-Bekleyip dururum o günü görebileceğimi
-Gel artık görüşelim diye...
anca bu kadar :D senin açından ne kadar iyi oldu bilemeyeceğim umarım seversin :D

bu arada şu yerden o yerlerin kameralarına teker teker bakarsın belki bulup nereye gideceğini öğrenebilirsin diye link reklamlı değil (link)

Bir kere de kirlenmemis duygularla gercek oldugunu varsayip bu cabayi takdir edin. Etmiyorsaniz da saygi gosterin. Elbette yeri degil de aski da ask yapan bu. Aska saygi. Umarim bulursun.
Velev ki trol konu. Hep deorenin attirdigi xt sti koldan da gina gelenler icin hos bir konu. Foruma tat katmis olur birazcik. Forumu asktan kiskananlar da bir zahmet bu basliga bakmayiversinler.
Bu arada Vanda metro olmadigina uzulen kardesim. Allah iyiligini versin. Robot resmin cizeri kardesim senin de :)

Van'daki tüm bisikletçilere sordum. son zamanlarda İstanbul'da metroya katlanır bisikletle binen birisi yok. Listeden Van'ı silebiliriz. Diğer illerdeki arkadaşlar iş başına. Ancak bu şekilde bulabiliriz. :naslyany:

@JusTiMe cok tesekkur ederim boyle isime yarayabilecek dusunceli paylasimlariniz beni cok mutlu ediyor:) burada geriye donuk izleme de olabilseydi keske. Ya da metro duraklari icin:) Tesekkurler

@Yegah supersiniz keske yapilsa herkes tarafindan:) tesekkurler

@hamlet2006 yarami deşmeyin cok üzgünüm zaten gidemedigim icin:(

Indiginiz gun ve inme zamaniniza yakin bir saatte bir sonraki metro duraginda bekleyin olmadi bir sonraki durakta zaten metroda cok uzun degil yani bir ihtimal denk gelinebilir cunku ben ayni saatte ayni yerde ayni insanlari görüyorum hep. Rast gele diyorum ne diyelim.

@bisikletcikiztaksimmetro
Vardır bunda da bir hayır bizim bilemediğimiz.
Nasipse gelir Çin'den Yemen'den;nasip değilse ne gelir elden.

Yok yok! Bu işin sonu Beyaz Show'a kadar gidecek gibi. Hadi hayırlısı.

Geri