Hocam bunları doktorunuza danışın sadece görmeyle forumda doktor olanların dahi sonuç çıkaramayacağı bir durum iken yukarıda doktor vasfında olmayan kişiler çıkarmış o sonuçları yazık
@Afyon35 Doktora gittim ve gerekli kontrolleri yaptırdım. Kırık olmadığını ve yumuşak doku zedelenmesi olduğunu söyledi. Ne zaman geçeceği hakkında bir şey söylemedi. Buradan bu durumu tecrübe etmiş arkadaşlardan bilgi aldım ve faydalı oldu. Teşekkürler
Bisiklet yolunda gidenlere kızmam, ben arkadaşımla yürürken yanlışlıkla bisiklet yolunda gittiğimizi farkettik, adamlar dümdüz yapıyo insanın ordan gidesi geliyo ne diyim, hızlı gitmek kesinlikle yanlış
11 gun once kaza yaptim. Bileğim cok agriyordu. Röntgen cekildi bir şey yok doku zedelenmesi dediler. Ağrılar artinca bugun ortopediye gittim bileğimde kırık varmış. Alçıya aldılar. Kırık olsa duramazsın diolardi 11 gun durulabiliniyormus.
Doktora gittiniz ve bir kırık çıkık olmadığını söylediyse eğer bana doktorun her seferinde "şiddetli düşmeye çarpmaya bağlı ağrılar 3 ila 6 hafta arasında iyileşir" diyordu.