Erdem Musab
Üye
- Tepki
- 2
- Bisiklet
- Salcano
Vay ki vay ne dertti bu. Muhtemelen her anne babanın ortak derdi bisiklet isteyen çocuktur. ya araba çarparsa, ya düşer başını bir yere vurursa, ya evden çok uzaklaşır da çocuğumuzu kaçırırlarsa vb. gibi yaratıcılık ölçüsünde çoğaltılabilecek sayısız nedenden dolayı birçok çocuk bisiklet macerasına çok geç başlamıştır. Ben de bu garibanlardan biriyim. takdir al alacağız dediler takdir belgesi aldım. bu sefer yazın kuran-ı kerim e geç sana söz alacağız dediler. (biliyosunuz yazın mahallelerde kuran kursu açılırdı camilerin alt katlarında filan. Azmedip kurana da geçtim ama tık yok. (mahalleye lokum dağıttılar) çok ağladım yemek yemedim, akşamları erkenden yatağa gittim akla gelecek her türlü protestoyu yaptım. mahallede millet bmxler ve pinokyolarla fink atarken öylece bakıp onlardan tur istemek zaruri alışkanlığım olmuştu. onların da para karşılığında dahi bi tur vermemesi kendi alışkanlıkları ve vicdansızlıkları olmuştu. ne diyelim çocukluk işte çok görmemek gerek onlara da. Peki bu kadar uğraştım protesto ettim hatta bazen yalvardım anne babama ve ne oldu sonuç? Yine de almadılar.