Scudo Sports

Tacx 2015 Ürünleri Türkiye'de

Scudo
Aslında onlarca marka var. Bizler Delta olarak en iyi seviyedeki markaları tercih ediyoruz. Tacx Dünya' da en kabul görmüş markadır. Bundan dolayı Tacx'i tercih ediyoruz.

wahoo daha çok fitness amaçlıdır.

Dezavantajları

Çok ağır
Çok gürültülü çalışıyor
Çok daha zahmetli çünkü her defasında arka teker çıkartılıyor.
Arka teker çıktığından kadro arka kulakları baskı altında kalarak eğilme ve çatlamalara neden olabiliyor
Yazılımı çok yetersiz ve sınırlı
Gerçek antrenman programlarına sahip değil
Bisiklet arka vites sistemine uyması için rubleyi değiştirmeniz gerekiyor

Bilgi için teşekkürler, çok bilgili değilim trainer konusunda, wahoo ilk bakışta daha mantıklı bir sistem gibi gelmişti bana.
Peki tacx trainer'larda o mavi lastiklerden kullanmak ya da normal yolda kullandığımız lastiği kullanmak ses olarak ne kadar farkediyor?
Lastik/jant değiştirmek hem masraf, hem uzun iş, hem de wahoo ile aynı hesaba geliyor o zaman sök tak işi. Normal yol lastiğini/jantını kullanmak mantıklı oluyor mu, oluyorsa mavi lastiklerin esprisi nedir?

@KaanG

Mavi trainer lastiği, lastiğinizin aşınmasını engellemeye yarıyor. Kullanmadığınız eski bir jantınız varsa, trainer lastiğini ona takıp normalde kullandığınız lastiklerin aşınmasını engelliyorsunuz. Fazladan bir jantınız yoksa, her seferinde dış lastiği değiştirmek bence pek mantıklı değil bence. Ben geçen kış yolda kullandığım lastik ve jantları kullanmıştım (bu sene henüz kullanmadım trainerı), hiç bir sorun yaşamadım.

dcrainmaker'in tacx genius incelemesi, trainer lastiğinin biraz daha fazla ses çıkardığını ölçmüş:
(link)

Aslında burada amaç silik lastik kullanarak sesi azaltmak. Tacx lastik sesten ziyade dayanıklılık konusunda başarılı. Normal bir lastiğe nazaran daha çok direnç gösteriyor. Ayrıca silikon özelliği sayesinde motora daha iyi yapışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Ürün elime ulaştı bu gün, gümrükten çekilme vs. gibi durumlardan ötürü gecikmeli geldi ama geldi... Hediye Paça bandı gönderilmiş ama tek :) keşke çift gönderseydiniz yahu :D ama genede teşekkürler..

@ulas

Hocam Tacx t2200 modeli kutu içeriği nedir? mavi lastikler beraberinde gelmiyor değil mi

Merhaba. T2200 stoklara ne zaman girecek. Bilgi verebilir misiniz ?

Merhaba,
Ben yaklaşık 4 ay önce Delta Bisiklet'in sitesinden Tacx Satori Smart aldım.
İnternet sitesinde Yazılım PC / dizüstü Tacx Bisiklet uygulaması dahil diyordu ama kutunun içinden hiçbir Dvd ya da kod çıkmadı. Acaba Tacx'ın internet sitesinden mi bir şey yapmam gerekiyor? Sadece iphone uygulamasını indirdim onu kullanabiliyorum ama bilgisayara bir şey indiremiyorum ne yapmam gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Berkayugur

Bu ürünü kullanmadım ancak daha önceden incelemiştim, almama nedenimi de yazayım: Tacx web sitesinde Upgrade Smart'ın ayrıca satın alınması gerekir diyor. Bu paketin orjinal satış fiyatı €179.

upload_2015-10-13_11-44-15.png

upload_2015-10-13_11-45-21.png

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki ürünümde bluetooth olduğu için tacx'ın bilgisayar uygulaması gibi kullanacağım başka programlar ya da internet siteleri var mı ?

@Berkayugur

Bluetooth kadans/hız/nabız varsa bildiğim en iyi site Zwift ((link)).

@Bahadır Gürel

Tacx satori smart kullanırken kendi bluetoot uyla ios uygulamasını açtığımda kadans hız değerlerini gösteiriyordu ama nabız göstermiyordu(nabız bantı olmadığı için). Zift'i kurdum ama bilgisayarın bluetooth u benim alet ile eşleşmesine rağmen Zift bir türlü bulamıyor. Ant+ olmadığı için mi acaba ? Mecburen ant+ MI almam gerekiyor ? Bluetooth ile senkronize edemiyor muyum?
Teşekkürler.

Bu sulugun aynisi yok mu?

Ürünler için biraz daha açıklayıcı bilgi verme imkanınız var mı? Blue motion pro alacaktım decathlon dan fakat orada 3 taksit yapıyor en fazla. Sizdeki uygun fiyatlı ürünler konusunda bilgi almak isitiyorum. Benim için en önemli mevzu ses.

@ulas Bey merhaba, yurtdışı decathlon sitelerinde bulunan tacx flow smart modeli sizde bulunmakta mıdır? Ya da gelme olasılığı var mıdır?

(link)

Teşekkürler

Geri