Uğur Yeşilyurt
Üye
- Tepki
- 18
- Bisiklet
- Cannondale
Merhabalar Cannondale yol bisikletlerinde Performance Road kategorisi altında Synapse ve Elite Road kategorisi altında ise başlangış olarak CAAD9 kadrolu modeller mevcut.Ben şehir içi ve spor amaçlı kullanım için Synapse serisini mi tercih etmeliyim?Veya adından da anlaşıldığı üzere (elite) tabiri caizse kaymak gibi yollar için tasarlanmış olan CAAD9 kadrolu bir bisiklet mi tercih etmeliyim?Yarış için istemediğimi tekrar belirtmek isterim.Bu iki kadrodan hangisi benim amacıma daha iyi hizmet eder,konfor açısından karşılaştırma yaparsak ne diyebiliriz?Teşekkürler.
Not : Synapse bisikletlerin profesyonel anlamda daha bozuk yol şartlarında kullanıldıklarına şahit oldum,İstanbul gibi bi şehir için uygun olacağını düşünüyorum,CAAD9 kadrolu bisikletlerin ise tamamı kusursuz asfaltlarda kullanıldığını tahmin ediyorum.Benim kullanım amacıma pek uygun değil gibi,ne dersiniz?
Not : Synapse bisikletlerin profesyonel anlamda daha bozuk yol şartlarında kullanıldıklarına şahit oldum,İstanbul gibi bi şehir için uygun olacağını düşünüyorum,CAAD9 kadrolu bisikletlerin ise tamamı kusursuz asfaltlarda kullanıldığını tahmin ediyorum.Benim kullanım amacıma pek uygun değil gibi,ne dersiniz?