Scudo Sports

Sürprizin Böylesi.. Trek Canyon Doğurmuş!.. :) :)

@halil ibrahim duran
Halil saka yapiyorum, sen herzaman imdadima kosan birisin. Senden allah razi olsun. Iyiki varsin.:harika:

Scudo
@Murtega

Biz de Merida ile birlikte güzel bir yol bisikleti yapmaya çalıştık ama olmadı. :D Trek ise yolda gelirken doğurmuş. :D

uploadfromtaptalk1435444406129.jpg

Bu başlık açıldığından beri her akşam benim Cannondale'in etrafına bakınıyorum, belki bir katlanır falan doğar diye ama hareket yok.

Sizin Trek damızlık olarak bir süre bizim evde kalabilir mi? :)

@Durdali Dalgın
Çok teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim.

@Sadettin Z.

Bir işe yarayacaksa neden olmasın. Bu arada sizinde yeni göreviniz hayırlı olsun. :)

@hasan suna
Teşekkür ederim. Hepimize kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Evet @Murat Cömez abi eşsizdir. Konu ile alakası yok. Gerçek anlamda da her yerde bulunmayan nadir kişiliklerden dir.

• Beğen
Tepkiler: hasan suna
@Fırat Y.

Trek serkanin satin aldigi bisikletti. Kendine yada bir baskasina almis olabilirdi, kendi de emin degildi.
Ama bu canyon benim garajimda öylesine duruyordu, bende serkana gönderdim. Agirlik falanda olmadi Trekin yanina koydum gönderdim. Nasil olsa paketi uckla gönderdim.

Güle güle kullan Serkan. Allah kaza bela vermesin.Çok iyi bir iş yapmışsın.Murat'a da bir selam gönderelim Ankara'dan; gerçek bir dosttur, can'dır.

@Derya Keçeci
Çok teşekkür ederim abi. Kısmet olmadı daha kullanmak. Parmağımı yaraladım. Dikişlerim alınana kadar bekleyeceğim artık. Bu arada sen de harika işler yaptın. Şahsım adına seninle ve ekip arkadaşlarınla gurur duyuyorum. Sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@Derya Keçeci
Derya abi, senin gibi iyi insanlari örnek alarak bizlerde elimizden gelini yapmaya calisiyoruz.:harika:

Biraz olsun türkiyede bisiklet kültürünü artirmaya calisiyorum ama bazi arkadaslar galiba cekemedigi icin önümü kapatmaya calisiyorlar. Buda beni üzüyor.:(

Hayırlı olsun abi :) nefsine uyup da çok hızlanma :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Kaan.Özçelik
6 dikiş içeriden 7 dikiş dışarıdan yapıldı 1,5 Cm uzunlukta kesiğe. Eğer doktor degistirmeseydim sorun çok ciddi olacaktı. Şimdilik iyi gidiyor. 1 hafta en az atel olacak. Teşekkür ederim..

@SerkanH Haberim olmadı Serkan, geçmiş olsun kardeşim. Evet, biz projemizi tamamladık
@Murat Cömez Murat kardeşim, başkalarının senin hakkında ne düşündüğü, senin değil, o başkaları'nın problemi. Görme, havale et.

@Muhittin Cihan
Valla o konuda bir şey diyemeyeceğim. Tecrübe edip bilgilendiririm. Belki ilk turumda kızımın dizlik ve dirsekliğini takarım. :)

Geri