Scudo Sports

Sürmek veya sürmemek?

Boran Selçuk

Daimi Üye
Tepki
326
Bisiklet
Cube
Ankara bugün 40 derece olacakmış.

Aklıma takıldı, çok sıcak havalarda sürüşle ilgili arkadaşların orijinal fikirleri var mı acaba..

Sürmek veya Sürmemek?

Mesela Antalya ne yapıyor, İzmir ne yapıyor, keza Muğla?

O bölgeden arkadaşların yazacaklarına birer gazoz hediye.

Scudo
orjinal fikrim yok
sabah güneş doğmadan 1 saat önce sürmeye başlasan fena olmaz
bir diğeri evde trainer üzerinde sürmek

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Antalyada akşam üzeri yada akşam bisiklete binebilirsiniz. Sicaklık şu an 45°+ NEM.
Ben şöyle yapıyoryum sahilden 15 km bisiklet 15 dakika deniz.

bizim burada sıcaklık 30derece ama hava daha çok sıcak olsa da gidip gezerim her gün gezdiğim gibi ama değişiklik için giderim herhalde sahile yüzmeye :D gerçi bugün değil :D

Sahil kenarlarini bilmem ama ankara'da sabah 5'ten 9'a kadar cok guzel, serin bir hava oluyor. 9'dan sonrasina kalirsaniz sicakla bigusuyorsun. Sabah erken kalkabilene sikinti yok

İzmir'de yaşıyorum. Sabah saatlerinde süreceksem erken çıkıp 10:00'dan önce evde olmaya çalışıyorum. Bu saatten sonra güneş yakmaya başlıyor.Akşam sürüşlerini daha çok sevdiğimi belirterek 19:30'dan sonra çıkıyorum 24:00-1:00'e kadar yolu var. Bol bol su içiyorum.Güneş şu sıralar çok fazla etkili 11:00-18:00 arası zorunlu olmadıkça güneşe maruz kalınmasını tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

Denizli'de de durum aynı. Sıcaklıklar 38-40 derece bandında, bu havada sürmek çok sağlıklı değil haliyle. Bende sabah 6'da çıkıyorum ama 8 gibi eve gelirken sıcaktan heryerden ter damlıyor.
Gece sürmek en mantıklısı heralde, o zamanda km fazla yapılamıyor.
Yeni aldığım dağ bisikletimi bekliyorum umarım dağlar serindir :)

Sabah veya aksam ustu surmeye calisin. Kendimize eziyet etmeye gerek yok :)
Sabah bisiklet icin ideal zaten. Yollar bos. Sabah 6-8 arasi mesela. Mukemmel oluyor. Daha uzun surecekseniz daha erken cikin. Ama oglen 11den sonra disarda olmak harbi tehlikeli bu havada

Surecekseniz de kafanizda sapka veya bere olsun kaskin altinda

Antalya'nin ekvatora en yakin bolgesinde oturuyorum. Bisiklet surmek mi? Disari cikmak mi? Insanlarin beyni buharlasiyor burada. Hele hele gunesin tepeden vurdugu bu saatlerde trafikte kavga edenler de cabasi.
Ters seritten gelir adam. Yavas abi yavas, dersin. Kendi seridinde gidip adami rahatsiz ettigin icin suclu olursun. Aksami beklemek daha dogru.

Kocaeli'de 38 derece ama hissedilen daha fazla sabah erken çıkılabilir yada akşam üstü başka türlü yemez 3 gün önce 1000 rakımlı tepeye tırmandım 10.30 gbi çıktım sıcaktan çıkana kadar her çeşmede durdum desem yalan olmaz :D ter ve sıcak hava birleşince sıkıntı tavsiye etmiyorum sıcak havada bisiklet sürmeyi

Geri