Scudo Sports

Sürmek veya sürmemek?

Scudo
@Boran Selçuk yolun yarısı iyimser bir ihtimal fakat gençlik kanda dolaşabilen oksijen sayısı.kas liflerinin kalınlığı gençlik insanın ruhunda.ne kuzenlerim var bakkala bile araba ile gidiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Boran Selçuk
Sıcak etkilemiyor pek.Kalp atış oranıma dikkat ediyorum sadece.Ben sürüş için güneş'in yakıcılığını kaybettiği anlar çıkıp interval gibi, etkili ama kısa sürüyorum.Akşam 4 standart çıkışım.8 gibi de ev'de oluyorum.İstanbul bu arada Albuquerque değil. :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@atasoy
Bisiklete binip kişisel hız rekorunuzu kırmayı deneyin. Murphy kanunları gereği anında tam karşınızdan rüzgar esmeye başlayacaktır. Hala serinlemediyseniz gidip bisikletinize inanılmaz detaylı bir temizlik ve yağlama yapın. Yola çıktığınız gibi düşen yağmur damlalarına inanamayacaksınız :)

dün saat 14:da ölçülen sıcaklık 42 C ne ise %65. bu koşullarda bisiklete binmek intahar olur bence.

Marmaris'de yaşadığum dönemler (2 yıl kadar önce) sabah gün doğumuna yakın saatlerde çıkıp öğle saati gelmeden dönüyordum. 70km yolda 3 4 lt su tükettiğim oluyordu ve bir kere bile tuvalete gitme ihtiyacı duymuyordum. Tamamen terle atılıyor. Gün doğduktan sonra asfalt yoldan gelen sıcaklık resmen erimenize sebep oluyor. En mantıklısı evde trainer ile idman yapmak o havalarda. Ama antrenman sonunda denize girince cosss diye içten gelen ses de paha biçilemez :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Gezdiğim heryer orman olduğundan çoğu zaman sıcakla ilgili bir sıkıntı olmuyor. Şu an da yağmur yağıyor zaten. Sizde durumlar nasıl @Boran Selçuk ?

• Beğen
@ÇaNakkaLeRuHu Bugün nispeten daha iyi. Ancak Ankara da nem yok ve bu sıcaklık 40 ın bile üzerinde olsa insanı yıpratmıyor. Bende şehir merkezinde ikamet etmiyorum, sizin gibi dağlarda...Bununla beraber akşam üzeri saat 5 den önce sürüş pek mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
akşam 7 8 gibi çıkmak bile sıkıntı bana sorarsanız.
asfalt sıcağını koruyor, hava da sıcaklığını koruyor. mutlaka önlem almalı.
izmir için konuşuyorum tabi. ankaraya da sıklıkla gittiğim için biliyorum aradaki fark hissedilir derecede. ankara bariz daha serin oluyor hissedilirde. nemi hiç söylemiyorum...
en iyisi sabah erken kalkıp en geç 6da çıkmak. yollar boş, aynı zamanda rüzgar da çok çok az oluyor. ideal sürüş için daha ne lazım...

• Beğen
Izmir De bugün hava serinledi. Tabiki bol rüzgarlı.

Sürmüyorum tabii ki

Edit: bugün hava güneşli olmadığı için biraz turladım

Güneş altında hiç keyif almadan terden yapış yapış olmaktansa, hiç sürmemek daha iyi. Sıcak hava çok etkiliyor. Benim tercihim sabah erken saatler veya akşam üstü kısa turlar. Tur sırasında; su, maden suyu, bazen de maden suyu ve atom karışımı dışında sıvı tüketmemeye özen gösteriyorum. Saygılarımla...

Abiler ben geçen yazdan beri yağmur fırtına demeden işe bisikletle gittim geldim. Sadece bu hafta yeter artık diyip arabama sığındım. Şöyle sıcak böyle nemli dememe hiç gerek yok zaten Kıbrıstayım...

Nem sanırım çok sıkıntılı. Hem havadaki oksijen miktarını azaltıyor ve hemde ten üzerinde ter ve sıcakla birlikte tuhaf bir şeye dönüşüyor. Ankara'nın bu nedenle iklimi çok tutarlı. Ancak Ankara'nında bir Çeşme'si, Kuşadası, Urla'sı ve daha onlarca güzel yeri yok. Bence İzmir daha şanslı, sıcak ama sanırım değer.

P.S: Pardon unuttum..Galiba bu gidişle hepimiz bir gün İZMİRLİ olmak zorunda kalacağız...Nedeni malum !

Su an izmir serin ama cok ruzgarli aksam gezintisine çıkıp çıkmamakta kararsızım. Sıcak gitti ruzgar geldi.

@mertözenç
Rüzgara ragmen çıktım 36.5km yaptım. Gidis guzeldi dönüş biraz ızdırap oldu ama iyi ki çıkmışım :)

Geri