Scudo Sports

Surly Long Haul Trucker.2012 26"

Scudo
Çok güzel anlatip resimlemişiniz tesekkurler gayet guzel parcalar

• Beğen
Tepkiler: ufuk anatca
evet almanyadan getirttim antalya bike house da topladık.parçaların çoğunu da chain reaktion ve velo orange dan getirttim.kadro 349€ idi 52cm.arkadaşım sağolsun yanında getirdiği için kargo ve gümrük ödemedim.bisikletin toplam maliyetini hiç hesaplamadım. toplamam takribi olarak 3 ay sürdü hesaplamak da istemiyorum çünkü zevk alarak yaptım gene olsa gene yaparım.fiyatı hesaplarsam keyfim kaçabilir :)))))

• Beğen
Tepkiler: Mansur KHASSANOV
Güzelmiş, güle güle kullanın, ayrıca Giant ta '' buradayım '' diyor, '' o tur içinse ben de asfalt içinim, hız içinim '' diyor ve o da çok güzel. Kazasız belasız bol pedallar

• Beğen
Muhteşem bir tur arkadaşı, güle güle kullanın. Özellikle Velo Orange gidon boğazı ve kafaseti güzel seçim. Velo Orange bu tip klasik ve tur bisikletleri için çok güzel ve kaliteli ekipmanlar üreten bir firma. ;)

Surly mükemmel ama onun altına bir Giant pek yakışmamış. Ne yalan söyliyeyim açık sözlü biriyim malesef. Oraya da bir Surly Pacer ne güzel olurdu. :)

teşekkürler o giant eşimin bisikleti benim bir dahonum ve bir surly crosschek im var.herşey kontroll altında bu bisiklet apartman içinde kilitli duruyor ona hergün biniyorum işe gidip gelmek için diğerleri evin içinde.

Çok vahşi bir bisiklet olmuş, ama turda önüme çıkmasın bu bisiklet. hızla bisikletimi önüne sürerim. Jantını yamultmaya çalışırım. Kadrosunu gizlice çizerim. ne bilim daha daha ne kötülükler yaparım. Çok kıskandım fena halde moralimi bozdu şu akşam vakti bu meret. Çok kötü çizerim, jantını yamulturum....

Ön-arka rack ve diğer bağlantı elemanları ile pek bir güzel olmuş, iyi günlerde, karda çamurda, hatta ve hatta dağda taşta kulanın bu bebeği. :)

• Beğen
yaz-kış,dağ-bayır,kar-çamur (her ne kadar antalyada kar yağmasa da) kullanılıyor çok teşekkürler.ben çelik kadrodan çok memnunum performansı harika,bastığınızı alıyorsunuz.ve parçaları mümkün olduğunca basit komponentlerden seçmeye çalıştım,bundan sonra asla da birdaha disk frenli bisiklet aldıramaz bana hiç bir güç.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
bende jant seti toplamak için 2 ay önce t780 aldım.Nasıl memnun musunuz akıcılık nasıl?

Birer tane nazar boncuğu lazım, bir çok kişinin hayali olan bisikletlerden sizde 2 tane var :) güle güle kullanın

• Beğen
evet akıcılığı mükemmel. son derece memnunum göbeklerden.özellikle sesine bayılıyorum.

Geri