Scudo Sports

Surly Long Haul Trucker.2012 26"

Evet şimdi yeni bir hesap daha yaptım 50 buldum. Yine de denemeden almak çok zor. 50 ye en yakın küçük modeli almak daha mı uygun olur?

Scudo
Daha doğrusu şöyle sormalıyım. Yol bisikletinde küçük olması sorun çıkarır mı?

Bunun cevabini sizden baska kimse veremez. Eger üstboru ve gidon bogazi uzunlugu uyuyorsa pek farketmez.

• Beğen
Tepkiler: muratcolakoglu
Sizden de biraz cesaret alınca, uzun zamandır bastırdığım Surly'ye sahip olma arzularım tekrar gündeme geldi. Ve geçtiğimiz hafta sonu verdiğim 'Surly long haul tracker' kadro siparişim, internetten takip ettiğim kadarıyla Türkiye'ye girmiş. Umarım benim ki, de sizin ki kadar güzel bir bisiklet olur.

@muratcolakoglu
Yol bisikletleri için hesapta çıkan kadro boyunu bir yukarı boya yuvarlayın derler.
Akrobatik kullanacağınız (yani hoplayıp zıplayacağınız) bir dağ bisikleti içinse kadro boyunu bir alt boya yuvarlayın derler. Ama tabii ki en doğru seçim denemek.

• Beğen
Tepkiler: ufuk anatca
Güle güle kullanın. Donanım listesini de yayınlar mısınız? Bizler için yol gösterici olur. Sizin boyunuz kaç ve hangi ebadını aldınız? Ve tabi nerden aldınız?

• Beğen
@muratcolakoglu

Boyum 172. Bacak boyum ise 76 cm.
Surly LHT kadronun 50 cm olanını sipariş verdim.
Kadro Türkiye'ye girmiş ama henüz elime geçmedi. Malzemeler peyder pey bana ulaşınca fotoğraflarını ve temin kaynaklarını burada paylaşırım.
Şimdilik planım komponentlerin XT olacağı yönünde.

Ufuk Bey merhaba,
Bisikletiniz çok güzel olmuş, kazasız pedallamalar. Ağırlık konusunda bilgi verebilir misiniz, kaç kg oldu?

ertuğrul bey kadronuz ve sizin kavuşma anınızı sabrsızlıkla bekliyoruz.umarım siz de toplarken benim kadar zevk alırsınız.hele ki bitirip de üzerini bindiğinizde kendi emeğinizle yapılmış bir şeye binmenin verdiği zevk paha biçilemez.mustafa bey bisikleti hiç tartmadım çünkü ağırlık takıntım yok ve bisiklette ağırlık takıntısını da profesyonel yarışılmayacaksa gereksiz buluyorum.ama kabaca şöyle söyleyebilirim 12 kg ın üzerindedir.çelik kadroya rağmen.ayrıca tur bisikleti de şöyle ele gelmeli biraz :)))) bu arada gidon olarak nitto randenneur ü şiddetle tavsiye ederim ki eğer barend shifter takacaksanız tadından yenmiyor.

benim kadro boyum 52 cm ve gayet memnunum kendi boyum 1,75

yahu bir problem var, bunlar tur kadrosu, kadro boyunuzu küçük almışsınız sanki?

samet bey kadro boyu gayet uygun merak etmeyin:))))mevzu bacak boyuyla ilgili biraz.

ama tek ölçüt bacak boyu mu? üst boru kısaldığından/gidon size daha yakın olduğundan dolayı üst beden daha eğri bir duruş sergilemez mi?

tam tersi daha dik sürüş pozisyonu sağlar.gidon daha yakın olunca daha dik durursunuz daha eğik değil.

@SametAksuoğlu

Kadro seçiminde önemli olan bacak boyudur.
Nasıl olsa, gidonun size yakınlığı uzaklığı değişik boy gidon boynu kullanarak ayarlanabilir.

Güle güle kullanın, topic benim için çok faydalı oldu, aynı süreci ben de yaşamak istiyorum kısa zamanda.. :)

• Beğen
Geri