Scudo Sports

Surly LHT Kadro Fiyatları

Scudo
@ilker polemik yaratmaya çalışma, ben senin kardeşin değilim. konu hakkinda yorum yapılmış bende düşuncemi yazdim. kimse senin savina itiraz etmiyor.

Konu neden açılmış bir bak bakalım senin mesajınla uzaktan yakından ilgisi var mı? Açarsın bir konu 'tur bisikletine şu kadar para verilir mi? Seyyahlık mı gösteriş mi? ' diye oraya yazarsın. ya da yazılmışı varsa o konuya yazarsın, insanlar tartışır.
Bu konuda bunu merak eden yok. Konuyu kirletme ya da polemik yapan sen oluyorsun bu durumda. Sen hangi hakla insanlara gösteriş yaptığını ima edersin?

Konu farkli yorumlarla evrilmis zaten, kaldı ki sizinki üslup sorunu, tanimadiğiniz birine ''kardeşim'' diyecek yoksunlukda ve ''@özgür Akar, sozunu ettiginiz konu lht kadrodan bağimsiz bir durum'' diyemeyecek eksiklikte. bisiklet gibi ortak ve sosyallestirici bir spor da bu yaksasim ne kadar dogru musait olunca bir dusun. zira konuya harcayacak vaktimi sizinle çarcur etmeyi istemem.

Sen onu bir geç, ne uslubu, sosyalleşmesinden bahsediyorsun? Tanımadığın insanları ilk mesajdan gösteriş meraklısı ilan etmeye hazırsın sonra da uslup diyorsun. Oradaki 'kardeşim' kelimesi de bu sebeple anladığın gibi yakınlık değil mesafe koymak amaçlıydı. Dön de kendi uslubuna bak.

Hicbir cumlemde gosteris meraklisi dememektedir, kimseye atif yok hatta dimani zorlarsan yilda 3 ay iznim olsa oyle bir bisiklet alabilecegim anlamini cikarirsin, yeterlilik meselesi tabi seninde bir sucun yok. konuya hicbir katkkusi olmayan biri sen, ictenlikle soyle zoruna giden nedir? konuyu acanlar birsey demezken. muhatabim olmadigini hatirlatim mi yoksa o kadar dusunebiliyormusun.
Tamam son mesaji sen yaz yine baska turlu tatmin olmayacaksin, nafilesin cünkü.

Yeterlilik , zoruna girmek falan ne kolay söylemesi degil mi? Bir kardesim kelimesinden aldin terbiyesizlige vardırdin işi, aferim sana.

@ilker Bisikletimden çok memnunum. 14 ay gibi bir sürede 4.000 km'yi aşkın sürdüm, bir yurt içi, bir yurt dışı olmak üzere iki tur yaptım. Herhangi bir sorun yaşamadım diyebilirim, lastik inmesi dahil. Bu kadar dayanıklı, konforlu sürüş imkanı veren bir bisikletin beni aştığını düşünüyorum açıkçası. Bisiklet konusunda bu konuya yazan arkadaşlar kadar bilgili değilim. Kendi birikimime güvenemediğim için donanımı güven uyandıran bir bisiklet seçmek istemiştim, bu kararımın doğru olduğunu düşünüyorum buradan bakınca.

• Beğen
Tepkiler: ilker
@Okan A
Merhaba, çok hızlı ve keyifle okudum bisiklet alma maceranızı, yalnız orada fotoğraflar görünmüyor. Selamlar.

Bloğa da yorum yazdım, merakla okudum. Türkiye sartlarinda tur yapiyoruz ya :) oraların tadini tuzunu cok merak ediyorum. Çocuk buyudukçe menzilim artıyor 3-5 derken bu yaz 8 gun tur yaptım.

Ben surly lht kullanıxısıyım ve kesinlikle memnun kalacaksın. Tabi min. 5000 çıkıyor tur için. Benim ki 10,500 flaan patladı. Ekipmanlarla birlikte.

• Beğen
Tepkiler: KuzeydenGaliba
Geri