Scudo Sports

Sürat Kargo sorunu

hakan64

Forum Bağımlısı
Tepki
479
İsim
hakan
Sürat kargo'dan kargom geldi fiyatı duyunca şok oldum. izmir den uşak a 5 tane jant teli kaç para tutar dersiniz? 50gram bile etmez ama tam 6tl kargo parası tuttu. 200km lik mesafe için bu kadar az yer kaplayan kargolar bile neden bu kadar yüksek fiyatlı. jant telinin fiyatından pahalı kargo fiyatı var. nasıl iştir bu. acaba jant telini koydukları poşetin ebatlarına göre mi fiyat biçtiler?

Scudo
siz nerde yaşıyorsunuz ?
istanbul içi bir kağıt göndermek bile ; 5tl altı kargo yok.

başlığı okuyunca 30TL lik kargo ödemelerim aklıma geldi.
6TL yi görünce normal karşıladım bu sebeple.
gönderimlerde alt limit 5-6 TL civarı oluyor genelde.
ptt kargo bile olsa ancak anlaşmalı gönderilerde ve/veya
dosya gönderiminde fiyat farkeder.

şimdi kontrol ettim, ptt adrese teslim 7TL ((link))

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@kivilcimb

aldığı malzemenin fiyatından fazla kargo parası ödemek insanın zoruna gidiyor

beklediğim fiyat 30 tl falandı ama 6 tl kargo şirketi ile ilgili değil bence genel fiyatlandırma.Ucuz diye tercih edilen otobüs ile gönderme de bile küçük bir kutuya 5 tl den az demiyorlar.

@tuna k

kargo buna bakmaz.
istersen boş poşet yolla.
ki 6 lira 200 km için süper bir rakam.
üstelik sürat kargoda en ucuz kargolardan biri.
sadece özensizler ; kırıp dökme olayları çok oluyor sürat kargoda...

İzmir içi 108 gr vites kolunu ptt kargo 5 tl ye getirdi.Bence fiyatı normal.

Ben ADB'ye ufak bir paketi takipli PTT ile gönderdim. 11 TL tuttu.

İngiltere'den adrese teslim kargo ücreti 5,56tl($2.52)
http://i.imgur.com/p3NcxES.jpg

Almanya'dan verdiğim sipariş için €24,90 ödemiştim €18 da gümrük vergisi eklenmişti toplamda sadece teslimat için 125-130 lira civarı ödemiştim.
değişiyor fiyatlar, ama 6 lira normal. çok yüksek bir fiyat değil...

Aldigin teller kargodan ucuzsa, ozaman 5TL'ye 5 tane tel almissin ve tanesi 1TL'ye geliyor keske almisken iyi teller alsaydinda 6TL'lik kargo gücüne gitmeseydi.
6TL bir kargo icin cok iyi bir fiyat. Kargonun ücreti mesafeye göre yapilmaz, o yüzden 2 sokak arkadanda gelse kargo yine 6tl olur.
Konunun basligi gercekten abartili, gören ve okuyan da 50-100TL verilmis saniyor. Bence böyle konular acilmamali.

@Murat Cömez
jant tellerine para ödemedim, ücretsiz aldım

Hocam 6 lira geldiyse şikayet değil teşekkür edin. Ankara içi standart DOSYA gönderimi dahi zaten 7 lira.

Sanırım ilk defa kargo aldınız ya da gönderdiniz. 6TL minimum tutardır zaten. Sibop kapağı gönderseniz en az 6tl tutar. Firmadan firmaya 7-8TL bile olabilir.

Sadece bir evrak için 10 TL verdiğimi hatırlıyorum,siz az bile vermişiniz.

Ben neyi merak ediyorum biliyor musunuz acaba siz kaç tl tutmasını bekliyordunuz?

HTC Wildfire S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Mustafa T.

çin den aldığım 7-8 tl lik ürünler bile ücretsiz geliyorsa eğer türkiye içi bu fiyat bana yüksek geldi. bildiğin sömürgecilik bu. kargo firmalarını boykot etmeliyiz

anlaşmalı olmadığın sürece 5-6 tl altı kargo ücreti yok zaten ilk defamı kargo ücreti ödüyorsunuz ?
neyimiz ucuzki çinle karşılaştırıyorsunuz

@tuna k

Çinden gelenler kargo değildir onlar posta ile gönderiliyor ondan ucuz. Ayrıca sizin kargo ücretinize gelirsek. Bu kargo fiyatları yanlış bilmiyorsam sabiit fiyat yani 1 kg ye kadar 6 tl . 1 kg den fazla 8-9 tl gibi işliyor.

@Mehmet H.

temel ihtiyaçlarımız çoğu gelişmiş ülkeye göre ucuz. pazara bi gidişte 80-90 tl lik parayla 1 aylık yiyecek stoğu yapabiliyoruz

Geri