Scudo Sports

Sürat kargo rezilliğin daniskası.

Xoqo

Forum Bağımlısı
Tepki
421
Bisiklet
Diğer
Cerrahpaşa şubesine ulaşmak için sabah 9dan beri tam 27 defa aramış bulunmaktayım. Ayrıca bir o kadarda çağrı merkezini aradım yine kimse çıkmadı. Şikayet var.coma yazdım, dönüş yapılcaktır dendi yapılmadı. İletişim formu doludurun anında iletişime geçelim dediler onuda yaptık hayla dönüş yapan yok. İnsanı parasıyla rezil ediyorlar 4. sefer şubeye gitmek zorunda kalıcam kargoyu teslim almak için. (4 km uzak) Ben bu parayı veriyorsam evime kadar getirecekler ! Adamlar çinden yolluyorlar sorunsuz geliyor. Bu firma istanbul içi gönderileri teslim edemiyorlar gelde çıldırma...

Scudo
Bu tip olaylar tum kargo firmalarinda var. Yillar once ups ile acil kargomu getirmediklerinde iletisime gecmistim bolge mudur yardimcisi aradi aksam 20.30 da kargomu getirdiler. O elemani da isten kaytariyor diye gonderdiler.
Simdi firmalarda calisanlar da maalesef mecburiyetten uc otuz paraya calistiriliyorlar. Burada kargo ile isim cok oldugundan yurtici aras mng surat ptt ups ptt ile artik samimi oldum. Bana yansitmiyorlar tabi ama agir is yuku az eleman ve ucuza calistirilma gibi sorunlari var. Ustelik kargo ucretleri de almis basini gitmis. Ptt bile o kadar ucuz ve cok oldugu halde bunlarin fahis fiyat politikasini kiramadi. Ben de genelde ptt kullaniyorum. Haklisiniz bahane yada savunma durumum yok kesinlikle ama o paraya bu isi yapmayacaksaniz adam gibi birakin demek de cozum degil. O insanlar da mecbur calisiyor ama verimli olamiyor maalesef.

@SOZUAK Valla biraz acımasız davranmak zorundayım. Bu yeni bişey değil. 2 Dakika önce aradım hat meşguldü. Şimdi yeniden arıyorum yine açan yok. Aynı mevzuyu aynı mekanda 4 sefer yaşadım.

Her seferinde ben 4 km yürüyüp kargo peşinde koşacaksam neden para veriyorum eve getirsinler diye.

Sürat kargo kayyum atanan şirketlerden olduğu için olabilir muhtemelen kapatılacaktır ve son günlerinde eleman sıkıntısı çekiyordur.

Ben cok yasiyorum hocam telefonla ulasmak mucize. Ben oradayken bakmadiklarina cok sahit oldum. Yeri geliyor subeden alacagim yada geldi mi diye kodu olmadigindan sormam gereken durumlarda cok sorun oluyor elbette. Yurticinde iken subede sadece 2 bayan ve kargoyu bosaltin diyen sofor ile agir cuvallar vardi. Sofor benim isim indirmek degil diyor. Kadinlar biz nasil indirelim diyorlardi.

@SOZUAK Çağrı merkezlerindede aynı sorun var. Sabah 10 dan beri bir temsilci bile boşalmadı mı ?

Sube acmayinca herkes orayi ariyordur. Arkadasin da dedigi gibi kayyim atadilar millet is ariyordur.

sürat kargo darbe girişimine destek veren rezil bir şirkettir. Muhtemelen bitirmişlerdir.

Birazdan gidicem bakalım dertleri neymiş çok merak ediyorum.

Kayyumlarin amacı şirketi batırmak olabilir mi acaba .

2 senedir aynı sorunu yaşattırıyorlar. Beceremediğin işi yapmayıp insanları çileden çıkartmayacaksın.

Cerrahpaşa şubesi öyle... Benim ellerindeki paketimi iki haftada teslim ettiler.. Her yere şikayet etmeme rağmen.. Jep böyle çalışıyorlar

Ben de aynı sorunu Yurtiçi ile yaşadım. Evde olmama rağmen, online takipte "kapınıza geldik bulamadık" yazıyordu. Şubeye gittik, bilemeyiz de dediler. :( o kadar para veriyoruz adamlar getirmiyor yahu.

Birinde bulunduğum ilin merkezinde oturduğumu körün gözüne sokar gibi aktarmama rağmen 150 km ötedeki ilçeye kargo indiren ve aynı iş ahlakıyla çalışan mng ile birlikte neden kargo işi yaptıklarını bir türlü anlayamadığım firmamsılardır.

kargo ellerinde olduğu halde vermiyorlar. dağıtıma çıktı adresinizde bekleseydiniz diye bir yalan uyduruyorlar. muhtemelen arkadaşa da aynı yalanı söyleyecekler. umarım kargosuna ulaşır. kayyum olayından sonra böyle bir durum mevcut sürat kargoda.

En iyisi mağazadan elden satın almak. Bunlarla uğraşılmaz ya :)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
sürat kargo hain fetö teröristlerinin firmasıdır. prim vermeyelim.

surat kargo da fetocu! baska kargo firmalarini kullanin yakinda kapanacak tamamen.

Aynisini bende yasadim 3 kere. Telefonu acmazlar ve evde oldugum halde evde kimse yoktu dendi.

Geri