Scudo Sports

Sürat kargo rezilliğin daniskası.

Şuan tekrar eve geldim.

1- Adamlar telefonları söküp bir kenarı atmışlar.
2- Elemanın teki üzerime yürüdü(Sebebi kendisi lojistik bölümünden yüksek başarıyla mezun olduğu söyleyince bende pek işe yaramamış dedim.)
3- Prosedürü uygulamıyorlar. Dağıtıcıya zimmetlenmeden dağıtıma çıkmış. (Arıyorum açan yok gelip burdan alacağımı söyleyemedim diyince adam banane dedi. Milletinde 10 gündür kargosu burdaa dedi. Bende millet beni ilgilendirmez ben kendi kargomdan sorumluyum dedim). Bu sıra bişeyler fısıldadı. Sanırım küfür etti.
4- Koca araba senin için gelmez dedi. E napayım adamların arkasındanmı koşturayım söyleyin gelsin dedim.
5- Parayı şubede verdim. Bırakmaları için dağıtıcıyı arayıp yer söyledik.(Yakın tanıdıgım)
6- Dağıtımı yapan eleman 10 dakika önce beni aradı mekanı bulamadık yer tarif et dedi(tarifi ettik hayla gelen giden yok)

Gelecek olan okulumla alakalı önemli bir evrak. Basit bir bisiklet aksesuarı falan değil. Buna rağmen böyle saçma salak iş yapıyorlar.

İşi gücü bıraktık hırsız polis oynuyoruz. Onlar kaçıyor ben kovalıyorum.

Bu arada çağrı merkezi hayla dönüş yapcak bana (-,-)

Az önce şikayet vardan aradılar. Durumla ilgileneceklerini falan söylediler. Klasik muhabbet döndü.

Scudo
Sürat kargo fetöcü deyip durmuşsunuz da bizim sayin cumhurbaşkani ve mensup oldugu parti de fetöcüydü lütfen o tarafa da ayni tepkiyi veriniz. Sürat kargodan memnun kaldim sadece bir kez kullanmama ragmen. Yurtici kargodan da cok sikayetciydim simdi eleman degismis tekrar kullanmaya basladim.

Hayla degil HALA

Gonderıcı odemelı ucretsız kargo olan bır terazı aldım ve geldı 5 gunde geldı ımzaladım aldım aa bunun odemesı var dedı eleman dedım ucretsız kargo aldım bak ustunde de gonderıcı odemelı yazıyor dedım ama bende oyle gozukmuyor dedı ve gerı gıttı kargo subede cozup halledıceklermıs cıbalı aradım hemen actılar 2 3 kere aradım her seferınde actılar ama gonderıcı subeye ne ben ulasıyorum nede surat korgo calısanları kımse acmıyor onlar duzeltmeden odeme yapmadan yada odemeyı gırmeden urunu bana veremıyorlar en son aradım kac para kargo ucretı dedım 6 lıra dedım getırın kardesım ben verıcem :D o degıl esıme rezıl oldum 40 yılın bası bısı ıstedım senden kac gun oldu gelmedı dıyor :D surat kargo fırmasını arıyosun sıkayet ıcın onuda kımse acmıyor yanı gonderılerınızı baska fırmalardan yapın surat tercıh etmeyın bır anda patlayabılırler.

Butun kargolari pensilvanyaya kacirmasinlar mi? adamlar zaten takiyenin kitabini yazmislar. karsinda dovucek adam da bulamazsin

Aras kargo kullanıyorum şu ana kadar sorun yaşamadım. Genellikle 2 günde elime sorunsuz ulaşıyor. İstanbul, İzmir, Ankara, Çanakkale gibi yakın şehirlerden geliyor, uzak şehirlerden gelirse belki 1 gün uzayabilir.

Sürat kargo Antalya dan Konya ya bir günde giden kargo mu 3 gün teslim etmedi.Tam bir rezalet firma önünden bile geçmeyin.

Surat kargo : GİT AL kargosudur
Ararsın "kargo nuz serviste" diye 3gun bekletirler
Gidersin "adres tel. Yanlış" getiremedi arayamadik" derler
Tamamen yalandır!
Adresi yanlış girerler, getirmemek için...
3 kez oldu resmen KAÇINDIĞIM KARGO ŞİRKETİ dır.

Ben olsam 500 kere arardim. 27 pek etkilemedi beni :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
@Murat Semiz hocam kargo firmasindan cok calisan arkadasa bagli olay. Dedigim gibi yurtici kargodan hic memnun degildim, yeni bir arkadas calismaya baslamis simdi aninda getiriyor kargomu suan cok memnunum. Zamaninda yurtici kargoda calisan adam zilimi bile çalma zahmetine girmeden basıp gitmisti aksama kadar kargom gelecek diye beklemistim :(

7/24 acık otoparka kargo getırmeyen ve gıttık yoktu kımse dıyen calısanlar oldugu surece kargo fırmalarının adı lekelenıyor cıbalı yurtıcı kargoda bu sorun coktu kadro degıstı ve yonetımı el degıstı sımdı daha derlı toplular sacma sapan konusan bır bayan vardı baslarında :D

Sürat kargo ile sorun yaşayan tek ben miyim diye kendi kendime söyleniyordum, demek ki yalnız değilmişim. ben Gebze'de yaşıyorum burda ki şubede aynı, iş ahlakı olmayan çok sorumsuz insanlar. Ben şahsen MNG kargoyu öneririm...

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Geri