Scudo Sports

Süpriz Kartepe Zirve Tırmanışı

Biz de bu turu yapmayı düşünüyorduk, paylaşımınız için çok teşekkürler.

Scudo
Ben o kadar sevmem rampayı ama sevgili Kudu öyle bir anlattı ki öleceğimi bilsem bir kere mutlaka Kartepe yapacağım.

Kartepeci arkadaşlar, Bu mevsimde Ctesi ve Pazar günleri araç trafiği nasıl oluyor? Piknikçileri ve biraları çekip araba kullananları kastediyorum.

aytekin abi ayaklarınıza sağlık çok güzel bir tur olmuş üstelik buradan çıkıp üstüne bir de kartepe maşallah sana

akçakoca da görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Abi sana diyecek söz bulamıyorum. İstanbul'dan direk pedal basarak Kartepe'ye ve ordan zirveye gerçekten akıl karı değil. Eeee buda Aytekin Erzan farkı olsun. Harun beye'de tebrikler. Fotoğraflar da süper yavaş yavaş artıyor kondüsyonum. Birgün ben de şu Kartepe'yi arşınlayacağım.

• Beğen
aytekin kardeşimi ve arkadaşını kutlarım büyük başarı her baba yiğit istanbuldan pedala kuvvet gelip o yüksekliğe çıkamaz :eek:
bravooo aytekin

• Beğen
Tebrik ediyorum, Kartepe tamam, şimdi de Uludağa tırmanmışsın. Bu başarını yarışlarda konuşturuyormusun, sanırım çok çok başarılı olursun. Tebrikler.

• Beğen
@Süleyman Uzunköprü

teşekkürler
yarış olayı bana çok farklı geliyor ve konsantrasyon sorunu yaşıyorum henüz bir yol yarışına katılmadım katılmayıda pek düşünmüyorum mtb yarışları ise benim için çok zor yada önemsemiyorum ben bu halimden memnunum teşekkürederim...

Geri