Y. Serdar Güler
Aktif Üye
- Tepki
- 202
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar bugün gerçekleşen bu aktiviteye katılacak var mi? Super adam kıyafetim yok ama dünya türü yapan arkadaşa moral olsun diye Kartal'dan katılmayı planlıyorum.
Aktivitenin facebook sayfası:
(link)
Detaylar:
kilometresinin Avrupa ayağı olan 8000 kilometresini tamamladım.
Lütfen geri kalan asya (Türkiye’den Tokyo’ya) yolculuğumun 30.000 kilometresinin başlangıcı olan turumun ilk gününde bana katılın.
İstanbul’dan Aralığın 20’sinde Pazar günü yola çıkacağım. Bisikletçiler olarak yol boyunca istediğiniz kadar eşlik edebilirsiniz.
planımız şu şekilde olacaktır:
10:00 Bakırköy opet benzinlikte buluşma
11:00 Eminönüne varış (Üsküdara vapur)
12:00 Üsküdar Şemsipaşa çay bahçesi’nde buluşma
12:30 Turun başlangıcı
14:30 Pendikte mola (yiyecek içecek)
15:00 Dilovası’na doğru yola çıkış
17:00 Dilovası-Gebze varış
En iyi super kahraman kıyafetini giyinen’e supercyclingman bilekliği hediye edilecektir.
Katılmak isteyen herkese açıktır. Sürüş yavaş olacaktır.
Sizleri Üsküdar’da super kahraman kıyafetinizle ve bisikletinizle yanımda görmek bana mutluluk verecektir.
Will / SuperCyclingMan
Aktivitenin facebook sayfası:
(link)
Detaylar:
kilometresinin Avrupa ayağı olan 8000 kilometresini tamamladım.
Lütfen geri kalan asya (Türkiye’den Tokyo’ya) yolculuğumun 30.000 kilometresinin başlangıcı olan turumun ilk gününde bana katılın.
İstanbul’dan Aralığın 20’sinde Pazar günü yola çıkacağım. Bisikletçiler olarak yol boyunca istediğiniz kadar eşlik edebilirsiniz.
planımız şu şekilde olacaktır:
10:00 Bakırköy opet benzinlikte buluşma
11:00 Eminönüne varış (Üsküdara vapur)
12:00 Üsküdar Şemsipaşa çay bahçesi’nde buluşma
12:30 Turun başlangıcı
14:30 Pendikte mola (yiyecek içecek)
15:00 Dilovası’na doğru yola çıkış
17:00 Dilovası-Gebze varış
En iyi super kahraman kıyafetini giyinen’e supercyclingman bilekliği hediye edilecektir.
Katılmak isteyen herkese açıktır. Sürüş yavaş olacaktır.
Sizleri Üsküdar’da super kahraman kıyafetinizle ve bisikletinizle yanımda görmek bana mutluluk verecektir.
Will / SuperCyclingMan