Scudo Sports

supercyclingman'le uskudar-gebze

Y. Serdar Güler

Aktif Üye
Tepki
202
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar bugün gerçekleşen bu aktiviteye katılacak var mi? Super adam kıyafetim yok ama dünya türü yapan arkadaşa moral olsun diye Kartal'dan katılmayı planlıyorum.

Aktivitenin facebook sayfası:

(link)

Detaylar:
kilometresinin Avrupa ayağı olan 8000 kilometresini tamamladım.
Lütfen geri kalan asya (Türkiye’den Tokyo’ya) yolculuğumun 30.000 kilometresinin başlangıcı olan turumun ilk gününde bana katılın.
İstanbul’dan Aralığın 20’sinde Pazar günü yola çıkacağım. Bisikletçiler olarak yol boyunca istediğiniz kadar eşlik edebilirsiniz.

planımız şu şekilde olacaktır:

10:00 Bakırköy opet benzinlikte buluşma

11:00 Eminönüne varış (Üsküdara vapur)

12:00 Üsküdar Şemsipaşa çay bahçesi’nde buluşma

12:30 Turun başlangıcı

14:30 Pendikte mola (yiyecek içecek)

15:00 Dilovası’na doğru yola çıkış

17:00 Dilovası-Gebze varış

En iyi super kahraman kıyafetini giyinen’e supercyclingman bilekliği hediye edilecektir.
Katılmak isteyen herkese açıktır. Sürüş yavaş olacaktır.
Sizleri Üsküdar’da super kahraman kıyafetinizle ve bisikletinizle yanımda görmek bana mutluluk verecektir.

Will / SuperCyclingMan

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Scudo
rota yollayabilirmisiniz yakın biyerde katılırım size

üsküdardan pendiğe geçiş rotası

@m.klcts facebooktaki event sayfasında vardı diye hatırlıyorum. Mobile.deyim kopyalamaya çalıştım umarım başarmışımdır

(link)

Nerdesin be adam çok geç gördüm !!
Ah ah şimdi berber turluyorduk :(
Eminönünden geçiyorum şimdi karşıya, pendiğe geçene kadar hareket etmiş olursunuz yoksa katılırdım, keşke ulaşım için cep no yazsaydın.. Gelemeyenler olsa bile arayıp güzel yolculuklar dilerdi

kıyafete gerek yok ki. bu adam bi zamandır istanbulda zaten. en son öğretmenler günü turunda görmüştüm :)

2 saatten fazla bekledim ama turda ciddi bir rötar olmuş. 15 dk önce caddebostan migrostalarmis

Şansın bu kadar, o saatler arasında da sürüyprum oralarda ama göremedim

2 ay sonunda cok samimi oldugum bir arkadasimi ugurladigim icin uzgun, fakat yolculuguna devam edebildigi icin mutluyum. :) bugunden bir kare.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/20/b9e4c5dca1b2b7aaaefea4397d4cfeb9.jpg

Geri