Scudo Sports

Suntour XCM PM RL 100 gidondan kilitli maşa hakkında

bana göre sizin söylediğiniz gibi rock shox xc 28 rock shox ğun en dandiği olduğu için XCR :)

Scudo
Seda bisiklet her türlü yardımı yapar.Üzerini tamamlarsan elbette maşanı da değiştirirler ancak sökülen maşa sıfır da olsa sıfır fiyatından kabul görmez onu da biliyorsundur herhalde.

yinede birol abi olabildiğince yardım edecektir

Xcr var bende çok güzel yaylanıyor.Ayarı da var oldukça yumuşak ve iyi çalışıyor.Hatta youtuba video yükledim.Kendim çekmiştim.Suntour Xcr yerli çekim yaz çıkar.Ama bence rock shock 28 yerine biraz daha ver 32al.Sonra arkana bakma

İzmir decathlon da bu bisikleti gördüm : (link)

Bu bisikletin üzerinde gördüğünüz gibi manitou maşa var nasıldır bu maşalar bilgilendirirseniz sevinirim.

masanin modeli ney. Manitou masalar RS yada fox seviyesindedir.

Bence gayet iyi. İhtiyacından fazlası bile olabilir. Donanım değişikliğine gidecek olsam bu seviye bir maşa alırdım. Gerisi sana kalmış...

yani rockshox un hangi modeliyle hemen hemen muadilidir?

Rockshox 30 Gold TK ile eşdeğer diyebiliriz.

o kadar dandik olmaz murat abi fox la eşdeğer falan diyor

kaliteli bir marka ,türkiyede 8.1 modeli var bunu sitesinde göremedim ,bunun fiyatı nedir ,birde bir abi tavsiyesi genç bir arkadaşsın ,açtığın birkaç konuya da denk geldim ,buradaki üyelerin çoğu belli yaşa gelmiş insanlar onlara soru sorup cevap yazarken bence biraz daha dikkatli bir dil kullanmalısın

• Beğen
Tepkiler: Emrah Şimşek
Varsa öyle birileri burdan sesleniyorum ÖZÜR DİLERİM. Abi bu model izmir decathlonda ve decathlon.co.uk sitesinde var bu bisiklet x9 ve mavic jant kullanıyor fiyat: 3099 TL

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
RS reba ile esitdir. Sonucta 400euroluk bir masa.

senin niyetinin kötü olmadığının farkındayım içi içine sığmayan genç bir kardeşimizsin ama işte belli yaştan sonra insanlar farklı anlayabilir diye söyledim ,bisiklet güzel bir bisiklet bilemiyorum 8.1 modelindeki gibi fiyat performans ürünü olurmu acaba

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@enes savaş

Marvel Pro 100 ün dengi 30 Gold TK'dır. Ayrıca Gold TK'ya dandik diyorsan ya hiç kullanmamışsındır, ya da SID XX World Cup'tan aşağı bir maşa kullanmamışsındır. Bir fikri benimsediysen eğer(Fox ama hangi model?) neden başka cevaplar arıyorsun orası da işin garip tarafı. Sana iyi araştırmalar...

• Beğen
Tepkiler: Emrah Şimşek
Katiliyorum size halil bey, ben RS ve fox dedim ama ben manitou'nun hangi model oldugunu, cevabi verirken bilmiyordum. Manitou yu genel olarak RS ve fox katogorisine koymustum.

Size asla bir sözüm olamaz; çünkü kullandığınız bisikletleri ve donanımlarını biliyorum. Siz genel bir denkleştirme yapmışsınız arkadaşa. O da model bilgisi vermediğinden böyle sıkıntılar olabilir sorun yok kesinlikle. Sıkıntılı taraf alınan cevaba "dandik, o olamaz" tarzı cevaplar verilmesi. Madem biliyorsun da ne diye soruyorsun derim böylesine. Forumda o kadar boş/benzer konu var ki. Millet okumaktan, cevap yazmaktan bıktı, arkadaşlar hâlâ aynı tarz konuları açmaktan bıkmadı. Saygılar...

@Halil EROĞLU

Recon silver tk RL . aldım onu kullanıyorum gold 30 tk bana göre biraz daha alt seviye kalıyor tabiii...

yanlış bir şey yazmış olabilirim kızmayın lütfn.

Geri