Scudo Sports

Suntour - Mavic - Schwalbe

semir karabulut

Daimi Üye
Tepki
285
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar.

Daha üst modellerini aldığım için, bisikletimin üzerinde gelen, Suntour Raidon havalı, gidondan kilitlemeli, rebound ayarlı, 20 cm şaft uzunluklu maşamı, Shimano FH-M495 A, disk uyumlu göbekli, Mavic XM 117 çemberli teker setimi ve setin üzerindeki Schwalbe Black Jack lastiklerimi satıyorum.

- Maşanın ağırlığını bilmiyorum, fakat 2000 - 2250 gram aralığında bir şey olması gerekiyor.
- Maşada çok küçük bir boşluk var, fakat kullanımda herhangi bir sorun yaratmıyor.
- Maşa ve çemberler sadece disk uyumludur.
- Arka jant çemberinin akord edilmesi gerekiyor.
- Tüm parçalar toplamda 1500 km ve 3 defa arazide kullanıldılar.
- Fotoğrafları telefonla çektiğim için pek net değiller.

Tümüne istediğim fiyat 250 TL'dir. Fiyatın yeterince uygun olduğunu düşündüğüm için, pazarlık payı bulunmuyor. Parçalar, İstanbul içine elden teslim edilecektir, İstanbul dışına satışta ise kargo alıcıya aittir. Parçaları tek tek satmayı düşünmüyorum.

Foruma her gün girdiğim için, ilgilenenler özel mesajla bana ulaşabilirler.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@ahmet hamdi alsat

Aldığım yerde havalı diye söylemişlerdi. Değilse düzeltirim ama;) Neli peki?

@Muzaffer Yılmaz

aynı bisiklet bendede var dostum ama o maşada hava bascak yer pek yok aslında:D raidon modelinin havalı olanıda var ama bu farklı(yaylı)

@ali furkan çatma

Öncelikle parçaların tamamını aynı anda satmayı düşünüyorum. 1 hafta içinde satılmazlarsa parçaları tek tek de satabilirim.

Merhabalar jant setiyle ilgili karariniz degisirse , bayram sonrasi icin fiyat vs gibi konulari konusmak isterim.

Sadece teker seti ile bende ilgileniyorum,özelden fiyat geçerseniz sevinirim.

İlan güncel.

Teker seti için 100 TL,
Maşa için de 100 TL oldu.
İstanbul içi elden teslim.
İstanbul dışı kargo alıcının.

Teker seti için 85 TL,
Maşa için de 85 TL oldu.
İstanbul içi elden teslim.
İstanbul dışı kargo alıcının.

tekerjant seti için kargo sizden olmak kaydıyla istediğiniz fiyatı kabul ediyorum bu arada ö.m. dolu o yüzden burdan yazdım

İlan güncel. Teker seti Pazartesi'ne kadar Mustafa Volkan Koca'ya rezervedir. Maşa için fiyat 85 TL'dir.

Teker seti satılmıştır. Maşa için ilan 85 TL'den günceldir.

Geri