semir karabulut
Daimi Üye
- Tepki
- 285
- Bisiklet
- Cannondale
Merhaba arkadaşlar.
Daha üst modellerini aldığım için, bisikletimin üzerinde gelen, Suntour Raidon havalı, gidondan kilitlemeli, rebound ayarlı, 20 cm şaft uzunluklu maşamı, Shimano FH-M495 A, disk uyumlu göbekli, Mavic XM 117 çemberli teker setimi ve setin üzerindeki Schwalbe Black Jack lastiklerimi satıyorum.
- Maşanın ağırlığını bilmiyorum, fakat 2000 - 2250 gram aralığında bir şey olması gerekiyor.
- Maşada çok küçük bir boşluk var, fakat kullanımda herhangi bir sorun yaratmıyor.
- Maşa ve çemberler sadece disk uyumludur.
- Arka jant çemberinin akord edilmesi gerekiyor.
- Tüm parçalar toplamda 1500 km ve 3 defa arazide kullanıldılar.
- Fotoğrafları telefonla çektiğim için pek net değiller.
Tümüne istediğim fiyat 250 TL'dir. Fiyatın yeterince uygun olduğunu düşündüğüm için, pazarlık payı bulunmuyor. Parçalar, İstanbul içine elden teslim edilecektir, İstanbul dışına satışta ise kargo alıcıya aittir. Parçaları tek tek satmayı düşünmüyorum.
Foruma her gün girdiğim için, ilgilenenler özel mesajla bana ulaşabilirler.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Daha üst modellerini aldığım için, bisikletimin üzerinde gelen, Suntour Raidon havalı, gidondan kilitlemeli, rebound ayarlı, 20 cm şaft uzunluklu maşamı, Shimano FH-M495 A, disk uyumlu göbekli, Mavic XM 117 çemberli teker setimi ve setin üzerindeki Schwalbe Black Jack lastiklerimi satıyorum.
- Maşanın ağırlığını bilmiyorum, fakat 2000 - 2250 gram aralığında bir şey olması gerekiyor.
- Maşada çok küçük bir boşluk var, fakat kullanımda herhangi bir sorun yaratmıyor.
- Maşa ve çemberler sadece disk uyumludur.
- Arka jant çemberinin akord edilmesi gerekiyor.
- Tüm parçalar toplamda 1500 km ve 3 defa arazide kullanıldılar.
- Fotoğrafları telefonla çektiğim için pek net değiller.
Tümüne istediğim fiyat 250 TL'dir. Fiyatın yeterince uygun olduğunu düşündüğüm için, pazarlık payı bulunmuyor. Parçalar, İstanbul içine elden teslim edilecektir, İstanbul dışına satışta ise kargo alıcıya aittir. Parçaları tek tek satmayı düşünmüyorum.
Foruma her gün girdiğim için, ilgilenenler özel mesajla bana ulaşabilirler.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)